Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 13 December 2010

SP 500 a mai nap után

Az S&P mai teljesítménye egy megerősítés volt a vasárnap este írtakra. Ne felejtsük el, hogy a megnyúlt hullám önmagában is egy kis Elliott ciklus, ezért a következőkben egy kis a-b-c korrekciót kell látnunk. A hivatkozott: SP vasárnapi elemzés További megerősítés jöhet  talán szerdán, azért csak akkor, mert a kis b még felfelé kellene, hogy vigye. Az időtávban ua. bizonytalan vagyok még. Egy rossz adat ,egy jó szikra lehet az eséshez...

2 comments:

  1. üdv ad

    Nagyon örülök hogy a vezető részvények elemzését is elkezdted remélem folytatás is lesz. Egy ami engem még nagyon zavar az SP500 ILL. a többi indexnél. Vissza térve ismét 2009 március elejéhez meg csinálta az SPX 2010 áprilisáig az V. hullámot majd le 980-ig a "A"" hullámot de még mindig hiányzik egy délnek tartó "C" hullám amely szerintem még benne van a pakliba. Mert a BUX HA szüken is de teljesítette. Te ezt hogy látod hová tűnt a nagy c hullám vagy nem vettük észre?

    üdv. TWER

    ReplyDelete
  2. Szia Twer!

    A folytatásról: Ha lesz elég időm és erőm hozzá, akkor igen, nem véletlen a kérdés fent, mert az bizonyos, hogy nincs annyi időm, hogy napi szinten mindegyikről írjak, ráadásul nem is mindig lehet, azonban gyakorlásnak szvsz nagyon jó mást is megnézni, továbbá kereskedni sem feltétlen egy-két instrumentummal szeretnék.
    A kérdésedre az Spvel kapcsolatban: Első érzésem, hogy nem feltétlenül az V. hullámot csinálta meg, hanem csak a a harmadikat csinálja most (1.246), Elliot szerinti hullámhosszot számolva ez jobb megoldásnak tűnik. Azért érzem ezt helyesebb számozásnak, mert az általad említett esetben a megnyúlt hullám valami extra különleges eset lenne (első és harmadikm ötödik nem), amit nem zárok ki, de nem láttam még rá példát. Egyébként itt is esés jön, tehát létezhet olyan felállás, amikor nem fogjuk tudni eldönteni, hogy melyik verzió az igaz! Én, ahogy írtam várok egy hullámot most délnek, elindult, remélem tartja is magát hozzá.

    ReplyDelete