Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday, 28 October 2010

OTP

Az OTP esetében is, hasonlóan a Bux1012-höz, úgy látszik mintha több szinten elindult volna az esés. Egy dologtól nem tudok elvonatkoztatni, hogy ott a napi ábrán 3-3-5 flat korrekcióra tűnik befutónak, ahhoz pedig hiányzik, akár egy hullám felfelé. Lehet az csak egy utolsó felfelé probálkozás lesz, ami nem jut messzire és önmagában csak egy korrekció? Meglátjuk.
Jelenleg nem kötelezném el magam egy írányba sem. 

30 perces chart:


Támasz: 5.700, 5.650 ez a 200 napos mozgóátlag, komolyan át kell vinnie a bearish verzióhoz..
Ellenállás: 5.850 -5.900, 6.000 (lélektani), illetve 6.100


Frissitett 30 perces:


A fenti ábrán, azt hiszem  az (a)-(b)-(c) jelölés nem jó helyre került. Ez egy 3-3-5-ös korrekciónak tűnik, tehát emelkedés kell öt hullámban. Ez esetben akár 6.000 fölé is mehet még az árfolyam.... Devizák közben megint erősödtek. Én is mást érzek, szinte hallom a medve brummogását, de az ábra ezt mutatja, azaz vagy rossz a számozás és még nem jöttem rá, hogy hol rontottam el, vagy tényleg megy még feljebb....5 comments:

 1. üdv ad

  Na hová tűnt a múltkori optimista verziód ugye mondtam hogy csak 5850-et kóstolja meg és onnan le. Most lefele valami verziót vagy megakad 5650-nél?

  ReplyDelete
 2. üdv ad

  Bocs előbb nem írtam alá,


  TWER

  ReplyDelete
 3. Szia Twer!

  Ha megnézed a felírt verziót (madártávlat), akkor a piac tökéletesen azt csinálja : kék négyes, sideways - oldalazás. Az esés nem impulse, ezért nyitott vagyok mindkét oldalra, majd ha átviszi az 5.550-es szintet, határozottan, akkor bear a piac, addig ez csak egy korrekció.

  ReplyDelete
 4. Szia Twer!

  Most olvastam Cimballi SP hozzászólását, kisértetiesen hasonlít arra, amit írtam, "jó nézne ki" egy felszúrás itt is!

  ReplyDelete
 5. Közben zártam az 5.702-ön nyitott pozi felét 5.790-en.
  (jövő héttől csak 16 után fogom látni a piacot, inkább beteszem a kalapba a haszon felét..., mert a rendszeremben csak egy irányba tudok stopot rakni...)

  ReplyDelete