Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 28 October 2010

Újra itt...

Napi chart:


Az tegnapi és mai történéseket végignézve nem tudom, hogy ending diagonál (3-3-3-3-3) szerkezetben fejeződik e be a Minor 2. hulláma és indul el az esés, vagy már elindult és kész a szerkezet. A stochastic további esést jelez, de ott van a bullish verzió is, hogy az esés után, amikor kijelöli D pontot, újból Északnak fordul kijelöni E-t.

Támasz: 23.100, 22.950 és 22.850
Ellenállás: 23.400


Órás chart:


Az órás chart alapján, úgy tűnik, hogy az 5. hullám csonka marad (vagy a korábban bemutatott alt verzió él) és ma láttuk a C hullámot. Arányaiban minden megfelel. C A hullám 100%-a, B retrace szintje 50%.

Mélyebben belenézve az ábrában úgy tűnik, mintha több szinten indultak volna meg a hullámok lefelé, ami egybe esne a korábban elmondottakkal, azonban az esés jellege nem elég impulsive (még). A befektetők az elmúlt napokban beáraztak egy komoly FED csomagot világszerte, most úgy tűnik nem lesz akkora a csomag, mint hitték, döntés szerda este, addig egy szélesebb sávban oldalazás vár a piacra szvsz. Ugye másnak is feltűnt, hogy a rossz hírekre emelkedik, a jókra csökkennek a részvények értékei (ennyit a hírek hatásáról, csak akkor érnek valamit, ha szikra hiányzik és most akár futótűz is lehet....)

3 comments:

  1. üdv ad

    Én még tartom a shotot pedig már kétszer ki szállhattam volna belőle. Most azon gondolkodom megfejeljem mg plusz db-al. Mi a véleményed. Mondtam neked hogy 23750 vég állomás. FED IDE VAGY ODA érik a világ tőzsdéin a korrekció. Cimbinak 2hónappal ezelőtti beharangozása korai volt, de Prechter az igen valószínű az ő verziója lesz az igaz. Bár a pesti börzén még a longba ülők várják a messiást de ilyen forgalom mellett hamarosan ajtót kitörve menekülnek lehet már ma délután.Majd gondolják jönnek újabb lufi fújók akik termelnek még a zsebükbe nagy tévedésbe vannak. DÉlután menekülnek.



    üdv TWER

    ReplyDelete
  2. Szia Twer!

    Én most nem vagyok poziban, kivéve azt a kis OTP longot..
    Van egy A-B-C-D-E háromszög verzió, melynek most a D részénél tartunk, tehát lehet még egy E fent!
    Akkor beszélhetünk medvéről szvsz, ha átvisszük szépen a 22.800-t! Addig csak korrekció.
    Óvatosnak kell lenni, mert nem minden mutat egy irányba, a hangulat még jó, lásd devizákat!
    Az OTP-ben is hiányzik egy felfelé hullám a nagy képben a 3-3-5-ös korrekcióhoz. Egyenlőre nem nagy a forgalom és alul is felül is "támaszerdő-ellenállás" között vagyunk. Biztos pozíció nincs, én meg várom az égi jelet! Nem vagyok abban olyan biztos, hogy nem lesz még egy felfelé menet, nálam akkor lenne teljes a kép, ha nem akkor el kell fogadnom a majdnem teljes változatot..

    ReplyDelete
  3. I don t have the time at the moment to fully read your site but I have bookmarked it and also add your RSS feeds. I will be back in a day or two. thanks for a great site. ITTExit.com

    ReplyDelete