Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 6 August 2024

Privatbankar.hu

Rövid interjú az elmúlt nap eseményeiről - link


9 comments:

  1. Szia Ad!
    Gratulálok a privátbankáros nyilatkozatodhoz és elemzésedhez !
    megkérdezhetem mióta vagy az erste market dolgozója ,vagy csak elemzéseket írsz bérbe nekik a BRAD-en keresztül ;)Értetlenül állok a dolgok előtt, igaz már régen beszéltünk,és ezért új minden.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hali!
      Nem vagyok az ERSTE dolgozója, BRAD márkanév alatt készítünk technikai elemzéseket profi felhasználóknak, idén nyár elejétől pedig ezek egy része kikerül az ERSTE MARKET-re mindenki számára elérhető felületre.

      Delete
  2. ez a BRAD akkor a Te márkaneved vagy Bozsóval csináljtok a privátbankárossal?

    ReplyDelete
  3. bocsi de ha valaki profi mint Te is akkor az kell hogy tudjon elemezni is hasonlóképpen mint Te

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nem szabad összekverni a fundát a TA-val. TA valami miatt kevésbé elismert, mint a funda Magyarországon, sokan határozottan úgy gondolják, hogy ezotéria, a kávézaccból jóslással egy kategória, miközben külföldön a legnagyobb cégek is használják, sőt akár TA elemző részlegük is van (pl: Goldman). Ez egy másik aspektus, másik nézőpont. Kutatások kimutatták, hogy a funda és ta együttes használata jelentős előnyt jelent a piacokon. A negatív véleményeknek persze az is lehet az alapja, hogy fű fa mindenféle elképzelése alá odaírja, hogy TA .... pedig csak a vágyait rajzolja fel a chartra.

      Delete
    2. Gondolkozom már egy ideje, hogy legyen egy edu bejegyzés a TA -val kapcsolatban, de az idő még mindig szűk keresztmetszet.

      Delete
  4. köszi az infót örülök hogy beszéltünk , mit tudsz a bólyi r. kapitányról ( Imiről)jól van meg van ,mert mostanában nem beszéltünk.

    ReplyDelete