Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 16 June 2024

Bux - '24.06.16 - frissítés

Megérkezett az újabb ATH, majd lefordult a piac. Van fordulós jelzés (megerősítés a jövő héten érkezhet), dupla divergencia, immáron megfelelő helyen (újabb erős jel), van (volt)  szemben egy bullish sling, melynek nincs megfelelő támogatottsága és úgy tűnik nem is jut el a célig, csak a tipikus besülési szintig. Elérte az elsődleges célzónát a piac és a hetes képen már nem szól semmi az esés ellen. Gyertaformációk tekintetében megrajzolható egy Rising Wedge (elliotti értelemben lehet ez egy ED, de a magabiztosságom most alacsony), az ED célára 64800 környéként, a Rising Wedge célára 69280 környéke, a másodlagos 68500 környéke. Elliotti értelemben a korrekció első optimális célára 64800 környékén található, a második egyben extrém 60000 alatt.

Habár a bull szempontból kritikus szint nem tört és nem lehet határozattan kijelenteni a fordulatot, a jövő heti megerősítés után, már a nagyfokú bizonyosság is meglehet, hogy megérkezett a sokak által régóta várt korrekció.

Ami továbbra sem alakult ki, az az alacsonyabb swing tető, erre június vége felé, július elején lehet az aktuális adatok alapján reálisan számítani.


1 comment:

  1. https://bet.hu/newkibdata/129085205/SBB_announcement_18June2024_hun.pdf
    A bejelentés hatást gyakorolhat a bux árfolyamára és az elemzés megbízhatóságára!!! Elképzelhető, hogy a következő egy hétben nem alacsonyabb tető, hanem új ATH érkezik a piacra! a 24 Mrd jelentős összeg, mely kihathat az MTEL árfolyamára, ezen keresztül a buxra is.

    ReplyDelete