Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 10 May 2021

OTP

Triggerelődés nélkül (!!!), de az indikátorok bullish irányba fordulva arra figyelmeztetnek, hogy lehet itt egy long megindulás. Lehetséges célárak a charton.


9 comments:

  1. szia ad. eur huf 358 -nál jelenleg, erre mondtad anno, ..ez még belefér..Szerinted kedden Északnak indul majd?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Egyelőre nagy kérdés mi a formáció. Az elmúlt sok-sok hónapban számtalanszor tréfált meg egy-egy dupla alj, vagy dupla tető. A nap ma szépen sütött, hosszú idő után, szerintem nem csak én döntöttem úgy, hogy kimegyek a természetbe, hanem sokan mások is. Az adrenalin mellett kell a feltöltődés is. Holnap egy nagyon várt infla adat, ami a funda oldalról hozhat mozgást, nekem késznek tűnik valami lefelé, azzal van csak bajom, hogy mi volt a szerkezet. 360-ra felvárnám, minden esetben.
      Nem tudom a blogon mennyire írtam, de hosszú idő után (több év) már nem látom annyira bearish-nek a forintot, persze egy 373-400 közötti árfolyam nagyon kellene még, de előtte akár 336-343 körülre is lejöhet. Egy "10enx" éves gyengülés utolsó szakaszánál már a lassulási folyamatok része a nagyobb rángatás, bármilyen termékről is legyen szó, a forint, mint deviza esetében pedig még inkább várható esemény. Egy ideje vonzónak találtam a hsz/ed verzió futásának lehetőségét, mert jól illene jelen helyzetbe, a gondolat, hogy elképzelhető, hogy az egy 4/C és nem egy 4. vagy 5.

      Delete
  2. OTP formáció egyelőre nem kapott triggert, sőt a délután 3 utáni mozgás inkább ellene szólt.

    ReplyDelete
  3. OTP: setup nem tört, elég lassan, de triggerelt. Az idő miatt nem komfortos, ettől még szépen elmehet a célzónák valamelyikébe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. OTP továbbra is kétesélyes számomra, a long határ nem tört. A pénteki napos gyertya azonban déli irány lehetőséfére hívta fel a figyelmet. Mindezt úgy, hogy kész lehet a felfele kör. Azt mondanám, emelyik irányba kiveszi azt a gyetyát, arra megy tovább. zoli

      Delete
    2. egyelőre ez nem tört: https://www.tradingview.com/x/mmU5vUvF

      Delete
  4. 359,50 volt tegnap a tető lehet ennyi volt, és nem is lesz 360 már? mert forint erőre szmítok én is. De szerettem volna egy 360 as árat kapni. Szerinted AD?

    ReplyDelete
    Replies
    1. szerintem lesz, csak ez az egész piac egy türelemjáték, sokan menekülnek az eurhuf longból

      Delete
  5. Hát huf lehet nem lesz 360.

    ReplyDelete