Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 22 March 2021

Masterplast - Bull Pennant Pattern célba ért

A minimálisan elvárt zónában a piac, hamarosan eldől, hogy megy-e tovább feljebb. A gyertyaalakzat hozta az elvárást (erős elliotti támogatottsága is volt, így nem meglepő), ha kitör, akkor 2800 sem elképzelhetetlen. Egy indikátor konfigurációs setup, magasabb timeframen 3085-re mutat, de ez esetben egy mély korrekció (akár nagyon mély!) is benne lehet a papírban.



8 comments:

  1. Szia AD. százalékosan milyen mély korrekcióra számítasz? esetleg csatornán belül maradna? köszi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hali!
      Ha áttör, akkor el is szállhat. Óvatosnak kell lenni, mert változó intenzitással likvid, a kicsiktől, a könnyű kezektől szépen elszedték a papírok nagy részét. Ha jön egy általános rossz hangulat, akkor 2k környékére is lemehet, bár azt hiszem, hogy lefelé meg fognak jelenni a nagyok, és veszik majd amit rájuk dobnak. Sokan rosszul értelmezik fundásan a céget, nem járnak utána, hogy milyen nagyobb érdekcsoport jelent esetleg meg a cégnél, milyen piacok nyíltak stb.
      Felfelé egyik tanítványom 3200-3400 körüli árat jelzett , ami teljesen reális is lehet nagyobb tf-n.

      Delete
  2. Üdv mindenkinek!
    Kár, hogy a blogon alig van bejegyzés, érdekes volt olvasni régebben. Mindenesetre igazán intenzív mozgás várható a nemzetközi piacon, arany, nq, olaj nagyobb tf-k nagyon szép setupokat mutatnak.
    Üdv,
    CJ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hali!
      Lehet lemaradtál, elég sok melóm van, ahová kell az idő és az energia, a blogra kevés idő maradt, egy évtized után szerintem ez belefér. Ráadásul pár kínai fal miatt nem is igen oszthatok meg bizonyos dolgokat.

      Nálatok mi újság, covid?
      Nálunk sajnos beérett a populizmus és arcba vágta az országot :(

      Delete
    2. Szia!
      Itt mi nem sok változást tapasztaltunk az életünkben attól eltekintve, hogy pár hónapja már itt is kötelező a maszk a munkahelyen. Nem is igazán kellett átszervezni túl sok mindent a kórházban, nincs nagy nyomás szerencsére.
      Már csak traderként dolgozol vagy egyéb melóra gondolsz? De persze megértem, hogy akad mást, mint ennyi év után is frissíteni a blogot.
      A különböző falak alatt mit értesz? Rengetegen osztanak meg mindenfélét, neked miért nem lehet?

      Delete
    3. Akkor ti szerencsések vagytok, nálunk a politikusok szokás szerint elqrtak mindent, tragikus a helyzet, de ugye nyilatkozat stop van, semmit nem lehet tudni, csak azt, hogy minden a legnagyobb rendben van (DE nincs!).
      Egyéb melóra, van pár ígéretes project, titoktartás köt, azért nem nyilatkozom róla pontosabban.

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete