Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2019. május 8., szerda

OTP

Leért a célzónába a piac, a lassított menetrend szerinti időpontnak megfelelően (Megj.: az időpont megfelelés továbbra sem elsődleges, meglehetősen nehéz).

Az indikátorok egyelőre nem jelzik azt, hogy bent lenne a low, így nem lepődnék meg további esésen, természetesen ez csak egyfajta várakozás kisebb tf-n (óráson van egy long setup, de olyan, ami ált 4. hullámok esetében jön létre, magasabb tf támogatás pedig nem egyértelmű). 

A papír három hullámban ment ki új csúcsra, így trendfordulatról csak akkor beszélhetünk naposon, ha az utolsó hullám egy ending diagonál volt (ez lehetőség!!! - kalkulálok vele).

Hamarosan egy felfelé meginduló mozgás jöhet, ami vagy az esés korrekciója, vagy visszatér a trend és új csúcsra fut a papír. 

A felfelé menő kör után fogjuk magasabb magabiztossággal kijelenteni, hogy bent van a tető.

OTP napos chart:


5 megjegyzés:

 1. Szia Ad! A május 3.-án kirakott eur huf szintek melyekre mondtad, hogy figyelni kell, ?megállják még a helyüket vagy azóta változott az elképzelésed

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. továbbra is fontos szint, az első lefelé körben onnan ment el felfelé, kb

   ezeket is figyelem még: http://buxelliott.blogspot.com/2019/04/eurhuf_28.html

   Törlés
  2. most így néz ki a chart, valami miatt a felső zónát nem mentettem el, meg kell rajzolnom újra, ha aktuális lesz
   https://invst.ly/aqkhc

   Törlés
 2. Hát Ad itt már lefelékör nem lesz :-)

  VálaszTörlés