Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2019. március 12., kedd

Bét - reggeli kitekintő

Bux:

A tegnap felrakott m15-ös célzónát elérte a piac, egy kicsit túl is húzták rajta. Várakozásom, hogy innen délnek fordul és a jelölt zónáig legalább eljut az index, ha időt kell hozzárendelnem, akkor a délelőtt folyamán, még ebéd előtti időszakra gondolnék elsősorban.

Bux m15 chart:


OTP:

Zárásban picit túlhúzták az ideális korrekciós szinten, amennyiben lefordul bear setupot alakít ki, a setup triggere lejjebb található, triggerelődés esetén pár száz pont esés gond nélkül belefér. A tegnapi záró felett zárás óráson elérhetővé tenné a 12.350-es szintet (short certi kiütési pont).

Nyitás: 11970-12.000 közötti zónában gondolkozom (elképzelés), a zóna elérését követő pa iránymutató lesz a mai napra.

Richter:

Bull setup, egyelőre csak kis tf-n, ha sikerül a nagyobb tf-ket is behúzni, akkor egy oldalazó/sávos korrekció után az 5600-5700-as zónát elérheti (nem pontos, hozzávetőleges szintek), ami a hetes bear flag visszatesztjének vagy annak a próbálkozásnak is megfeleltethető lesz. A charton rajzoltam egy lehetséges mozgást.

Richter hetes chart:


Kisebb tf-n, azaz a mai/holnapi nap az 5350-5420-as zóna elérésére számítok. A délelőtt, illetve az első órák folyamán inkább egy oldalazásra (ex has: 5270-5330 között), majd dél/délután az említett zóna megcélzására.

Mtelekom:

Az Mtelekom esetében 465-466 elérésére nagy eséllyel számítok, számomra a zóna utáni mozgás lesz mérvadó. Short setup, trigger nélkül, ami két tf-n is megjelent. Az egyik - triggerelődés esetén 454-456 zónára mutat, de ennek elindulása triggerlhet egy másik - nagyobb - tf setupot, ami bő 10 ponttal mélyebbre határozza meg az elérhető min. zónát. 464-462 alá zárás óráson lehet a magasabb magabiztosság megerősítése.


6 megjegyzés:

 1. Szia Ad! Pedig többenknek is nagy segítség lenne, GBP/HUF, GBP/USD elemzéseidet láthatnánk. A mostani időszak különösen fontosnak tűnik... Tudnál nekünk segíteni?
  Köszönettel: Földes Péter

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Roppant nehéz ez most, ránézek, de nézd meg pl az EURGBP-t, kiraktam az elemzést, leverték, majd most megint fent vagyunk. Egyszerűen spike-kal rángatják a hírekre (normális), ami eltér a szokványostól, hogy nagy tf spikeról beszélünk, azaz nem m5-m15, hanem 4h-D.

   Törlés
  2. GBPUSD-t kitettem, de heti alá nem mentem le, longosnak tűnik, ua. jó lenne a heti tető kivétele, nehogy egy C menjen impulse északnak és a földig verjék be nem csak a longos várakozást, hanem a keresztet is

   Törlés
 2. GBPHUF-ra keresgélek valahol chartot, azt a brókerem nem ad

  VálaszTörlés