Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 20 December 2018

SP500 - Akkor és Most

Gyorsan elérte a célzónát, ami nem az esés vége, csak a következő megálló. Tegnap belecsípett a zóna tetejébe, elégséges feltétel teljesült. Miért ilyen nagy a zóna? Azért, mert két célárat is egyben akartam jelölni. Amennyiben a lefelé tartó hullám korrekció, akkor a zóna alja előtt véget érhet. Ha lendülettel átviszi, akkor bizony fel kell készülni egy komolyabb "összeomlásra", válságra, tőkepiaci turbulenciára.

SP 500 napos "akkor"

"és most":

9 comments:

  1. Mindenkinek! Függetlenül, az ép aktuális bejegyzés tartalmától, kérlek mindig az utolsó bejegyzés alá írjatok, mert azt figyelem! Ha máshová írtok kicsi az esélye, hogy észrevegyem!

    EURUSD: több lehetőség mutatkozik, de inkább longosnak gondolom a piacot.
    A felrakott elképzelés talán annyiban módosult, hogy sokkal erősebb az eur, mint gondoltam, ezért magasabbra ment fel és alacsonyabbra jött vissza, mint a kirakott vertzió mutatta, elképzelhető, hogy egy exp flat, running flat kettőst láttunk a FED-re történő leverés pedig egy C hullám volt, amiből csak most indul el egy 3. felfelé, ez egy lehetőség.

    ReplyDelete
  2. Egy elképzelés, egy-másfél napos: https://twitter.com/buxelliott?lang=hu

    ReplyDelete
  3. Szia. EUR/NZD lassan eléri az emelkedés végét és innen lefelé várod?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Behalt az a felület, melyen az elemzéseket kezeltem az MT!-n :(.
      Ahogy most látom csak megálló lesz, korrekció, majd tovább fel.

      Delete
  4. EU:1,154 szélesebb környéke egy egész jó hely a jelenlegi mozgás végének, egy korrekció elindulásának, vagy legalább kísérletnek.

    ReplyDelete
  5. Pár percre lezártam a blogot, szerkesztési művelet miatt, egyfolytában elkezdett pittyegni a telefonom, jöttek az emailek.

    A lényeg, az év hátralévő részében lesznek olyan max. 10 perces időszakok, amikor szerkesztési műveletek miatt a blog átmenetileg nem lesz elérhető, 10 perc múlva nézzetek vissza! :D

    ReplyDelete
  6. Ok!Látod,ennyire szeretünk!😀😀😀

    ReplyDelete
  7. Olaj: 44,3-tól lefelé célzóna

    ReplyDelete