Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2018. december 18., kedd

EUR/USD

Csak egy gondolat, egy lehetőség H1-n, éjszaka valamit majd maszatol. Mehet mélyebbre is, de most ennél érzem a nagyobb esélyt.

EUR/USD H1 chart:
18 megjegyzés:

 1. Elvileg 1.13 környékén kellene fordulnia, de egyre kevésbé hiszek benne. Bár 1.14 megfogta, de szerintem csak korrekciózik. Van 1.1340-es shortom és azon gondolkodom hogy zárjam valamikor éjszaka vagy várjak, hátha a kamatdöntés leviszi. Mit javasoltok?
  Mickey

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Elvileg, illetve a reális, nagyobb esélyt nézve 1,1335 alá nem szabadna mennie, de a magas swap miatt, illetve mert a nagyobb esély nem jelenti egyben a kizárást, elképzelhető, főleg, ha most letörik a szint, ami eddig tartotta.

   Kereskedési döntést a szabályrendszered alapján hozz, azaz, amit leteszteltél és tudod, hogy konzisztens, akkor hosszútávon nem lesz majd panaszod.

   Törlés
  2. Melyik szintre gondolsz, ami letörhet? Az 1.1360?
   Mickey

   Törlés
  3. M5-t néztem, bocsánat, nem írtam.

   Törlés
  4. fél nyolc körül mondott egy long lehetőséget a piac, azóta az fut, kérdés, meddig megy, sokat mondhat majd a folytatásról

   Törlés
  5. hammer+megerősítés (m30)

   Törlés
  6. Látom :( Egyenlőre figyelek és nem zartom kizártnak hogy zárni fogom az inaktívba vagy hajnalba

   Törlés
  7. Az 1.1443 egy felszúrással meg is volt. Elliott módszerrel mi az ami a folytatás? Fibó alapján 1.1320 körül lesz fordulás. Szivesen venném a véleményeket :)

   Törlés
 2. Ákom- bakóm.......... A fene megette. Csak találgatunk :D
  Tudom jól, hogy "semmit" nem tudok, de ez azért már sérti az önérzetem......
  Ennyire semmit ????

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Te is látod, én is látom, de még csak esély!

   Törlés
 3. Olaj közben 46 alatt, kemény

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én olajban 45,50 környékét várom.. Onnan lehet, h teszek egy próbát, de csakis szűk stoppal. High reward/low risknek tűnik nekem. Illetve EURUSD-ben szinte majdnem pontosan a fenti utat rajzoltam be magamnak én is.. meglátjuk. Holnap este rángatást várok, majd funda oldalról (Powell, FED dot plot - kevesebb kamatemelés jövőre) USD gyengülést. We will see. Más: grat a múlt heti további index esések előrejelzéséhez ;)

   Törlés
  2. Meglátjuk, majd holnap este esetleg rakok ki ide is pár chartot, megjegyzést.

   Olaj: a korábbi korrekció B hullámának az alja, azaz a támasz lejjebb van szerintem mint 45,5, valahol 43 alatt. A heti gyertya nagyon fontos lesz. Igen, elég nagy lehetőség, tér nyílhat felfelé, hisz 70-ről történő esést korrigálunk vissza.

   USD/HUF is érdekes, nagyon ott az ék.

   Törlés
 4. EURUSD: B verzióban nem lesz mély korrekciós, sőt megtörtént és északnak szabadul el a piac.

  VálaszTörlés
 5. Van egy kritikus szintem 1,1422 környékén, onnan való lefordulás az oldalazás folytatására utalhat

  VálaszTörlés
 6. Az 1.1443 egy felszúrással meg is volt. Elliott módszerrel mi az ami a folytatás? Fibó alapján 1.1320 körül lesz fordulás. Szivesen venném a véleményeket :)

  VálaszTörlés