Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2018. december 12., szerda

EUR/USD - frissítés CET 16:25

A módosított zónát nem rajzoltam fel erre a chartra, azt az előző bejegyzésben lehet megtalálni. Frissítem a chartot, jelenleg így néz ki  a helyzet:

Frissítés CET 16:25

A célzónából fordulni látszik a kereszt.


Közeli:


Továbbra is az elsődleges verziónak tekintett ék futhat. Nehéz menet, lassú verzió.

21 megjegyzés:

 1. Vagy ez egy 1-2-1 lefelé,most készül a 2. 2es aztán beszakad lefelé rendesen.Benne van a pakliban.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Vagy egy X, vagy egy nagyobb képen egy C. Túl sok a lehetőség, dzsungel.

   Az viszont szinte biztos, hogy hamarosan egy (vagy kettő) erős mozgás indul el valamelyik irányba.

   Törlés
  2. Meg is van.Zártam is.Ha lefelé akar menni akkor kb innen 1.136-7 körül fordulnia illik.Mondjuk ez nem egy tipikus korrektív mozgás volt.

   Törlés
 2. Brex-IN?!!!!!

  https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/brexit-may-parlament-bizalmatlansag.674964.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

  VálaszTörlés
 3. A short 1-2-1-2 már erősen kérdőjeles.A 2. 2-esnek kisebbnek kéne lennie mint az elsőnek.Láttam már olyat is,de mivel egyértelműen ritka,így inkább várok.Holnap úgyis ECB.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ma meg bizalmatlansági szavazás May ellen. Jövő hét FED kamatdöntés, folyamatosan jönnek a hírek és még valami olasz tárgyalás is van a költségvetésről valamikor.
   Nem a legjobb alakzatok, az biztos.

   Törlés
  2. 1-2-1-2,H4-n a második kettes nagyobb, időben és térben, ez nagyon a számozás ellen szól, így min. esélyt adhatunk csak neki. (ezen a piacon nem zárom ki, éjszakák nem tudom hogy alakultak a kérdéses gyertyákban, de határeset)

   Törlés
 4. Arra a H4re spekiztem shortra amit írsz,de ez a nagyobb 2. 2-es nekem nem fér bele.Muszáj most hátrébb lépnem.Illetve van egy olyan meglátásom,hogy ha lenne egy impulzívabb 200pip körüli long kör,akkor is mély korrekcióra számítanék a karácsonyi tétlenség miatt.1-2 hétig tartani a longot a karácsonyi szünet alatt,hát azt nem hiszem.Ha lesz is felkör,sanszos,hogy zárják is sokan és nem ragadnak benn.Magas az a swap nagyon.Ez is egy szempont.Részemről egy kis pihi jön.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ezért fogom én is korán zárni, magas a swap

   Törlés
 5. Ad olajrol mi a velemenyed?eppen shortolom mert ugy gondolom uj lowra megy egy hsz-bol 1h-4h chart. Mar 0 van a pozi de kivancsi lennek a velemenyedre

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez engem is érdekelne :-)

   Törlés
  2. Kicsit zavaros az elmúlt néhány gyertya 4H-n, ezért ezt figyelembe kell venni, hogy csökken az előrejelzés valószínűsége. Pár napja készítettem egy elemzést.
   Aszerint ideális mozgás lenne 48-50 közé, majd onnan 57-60 közé (kb) egy C hullám.
   Nagyon erős támaszon van sokféle szempontból és több tf-n. Ha ez a támasz törik, akkor megnyílik az út a korábban már említett 5-10-15 USD-s zónába. A tető óta nem volt jelentős korrekció, ezért a belső szerkezetekkel nem tudok kalkulálni, csak felételezek. Eszerint a korrekció minimális mértéke megvolt, van egy bearish sling a charton, ami lefelé viheti.

   Törlés
  3. A 4H zavart feloldhatja h valamilyen hsz fut, ami lehet B, vagy lehet b of B,vagy a teljes korrekció. Minden esetben lefelé fog menni, az egyik esetben erős lefelé mozgás, ami után fordulat jön (trend, utolsó hullám), a másik kettőben lefelé fog menni kicsit (B még nincs kész), majd fel, elkészül a korrekció és megy tovább le - meglátjuk, túl sok lehetőség

   Törlés
  4. Koszi. Zartam a pozimat fibo ponton mert nem voltam biztos a mozgasban. Most varok....

   Törlés
  5. h4-n van egy trigger nélküli short jelzés, ha triggerel, akkor jöhet egy erősebb le, akár az említett szintekre

   (GBP-t érdemes lesz figyelni, a charton benne van, hogy valahogy kihátrálnak a brittek és mégsem lesz brexit, font erő jöhet, havi tf, 1-2 év időtáv)

   Törlés
 6. Dollárerő lesz mindenképpen domináns minden esetben ezek szerint??

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Erős érzelem!
   Mozognak ezek a dolgok keresztbe is.
   Jelenleg - lehet tévedek- de nem látom a dollárerőt, inkább azt, hogy mocsár, majd gyengülés lesz.

   Törlés
 7. Christmas Message For Parents
  Merry Christmas,
  Very nice and informative post. Please keep it up. If you want to read Christmas Message For Parents you have to see the link
  Thank you,

  VálaszTörlés
 8. Hi,
  The very next time I read a blog, I hope that it does not disappoint me as much as this particular one.New Year Wishes I mean, I know it was my choice to read, but I truly thought you would probably have something useful to say. All I hear is a bunch of crying about something that you could possibly fix if you were not too busy searching for attention.
  Thanks

  VálaszTörlés