Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2018. szeptember 6., csütörtök

EUR/HUF -Lefordulás

A célzónából lefordult a kereszt a tegnapi napon, a mai pedig megerősítést hozott. Tört a második impulzív szakasz trendcsatornája, az eséssel pedig egy támaszzónához érkezett a piac, pár gyertyát korrekciózhat az EUR/HUF a következőkben. Jó esélye van annak, hogy a korábbi lokális low-hoz (318,5)  korrigáljon vissza a kereszt.

EUR/HUF 4H chart:

11 megjegyzés:

 1. Koszi,bizom ebben a 318ban,(322is jo lenne,en azt lattam ki belole),short nyilt meg 327korul.

  VálaszTörlés
 2. Csak óvatosan! A piac mindig kiszámíthatatlan! Stop legyen bent és figyeljetek az éjszakai spreadre! Múltkor nagyobb volt mint a napi gyertya!

  VálaszTörlés
 3. A TA statisztikai alapon működik! Mindig van, hogy a piac nem igazolja az elképzeléseinket! Nem szabad teljes tőkével poziba ülni, stop nélkül meg életveszély! Ne legyen akkora a folyamatban levő minusz, hogy feszüljetek tőle folyamatosan, mert az rossz döntéshez vezet majd!

  Nem győzőm elégszer hangsúlyozni! Kétszer találtam, lent és talán most fent! Ebből fakadóan nem biztos, hogy újra eltalálom a piacot!!!!

  VálaszTörlés
 4. Shortra most egy 327-327,5-es belőpő lenne jó szvsz

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. SL a mostani csúcs felett egy picivel

   Törlés
  2. A brókereket elnézve (éjszakai spread) stop min. 2 forinttal a csúcs felett, nagyon sokat ront az RR-n.

   Törlés
  3. Új bejegyzésben a megoldás!

   Törlés