Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 5 July 2018

Richter

Nem jött a forgalom, nincs momentum, oldalazás van. A megfelelő helyen a fordulós kísérlet megindult, de úgy tűnik nincs meg a hit a bikákban, így sokkal jobban hasonlít a szerkezet egy felfelé haladó ZZ-re, ED-vel a végén (4/a,), mint egy nagyobb C hullámra. Kezdem a nagyobb esélyt arra, adni, hogy még nem longos a papír. Lehet nyár van, ezért lassú, H-HL-HH kialakult, de nincs "follow through", így a long gondolat még megvan, de ehhez nagyon erős folytatás kell(ene).

6 comments:

  1. Érdekes dolgot vettem észre tecnikailag eur -huf ,usd -huf devizapárokon !!Mindkettő esetében a 1D charton 3 fekete holló jelent meg ,ill (bár nincs vége a hétnek ) eur -huf páron a hetes gyertya visszaadta az emelkedést ! Lehet trendforduló lesz ?? A piac árazza állitólag a kamatemelést....

    ReplyDelete
  2. EUR/USD vajon mennyire támogatja az USD/HUF shortot?

    ReplyDelete
  3. ""eurhuf: szerintem ez a H4-s gyertya, a szint (low) 324 körül (+-1 ft), innen indulhat egy korrekció felfelé, mert napos és H4 ellenállás van (kb itt). H1 talán még nincs kész a fordulatra. Nagyobb az esélye annak, hogy az esés sebessége csökken, de ha nem, akkor akár mélyebbre is mehet (320).""

    Üdv.Ad. ""...egy korrekció felfelé"" mehet új csúcsra?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nem tudok most magabiztosan mondani semmit, kicsit el kell mélyülnöm, nem látom rendesen a belső szerkezeteket.

      Delete
    2. Köszi :)
      ha lesz válasz kérlek írd meg.
      :)

      Delete
  4. Egy USD/HUF long beszállót lenne jó elkapni...

    ReplyDelete