Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 1 February 2018

Bitcoin - az esés folytatódik

Eltelt három hét és a 40%-os esésből 38% teljesült. A belső szerkezet alapján akár mélyebbre is mehet az árfolyam, mint azt a célzóna jelzi. Alapvetően korrekcióban gondolkodom, de egy gyorsuló esés elindulása esetén (következő napokban), akár az összeomlás is bekövetkezhet.Ha a korábbi cikkben (link) jelzett támaszok dőlnek, akkor a 6.000 szint foghatja meg a zuhanást.

BTC/USD napos chart:


11 comments:

  1. Bloombergen Bitcoin lufiról beszélnek (kipukkanás)... mennyit változott a sajtó. Valami technikai elemzést nyomnak. A célár az enyém alatt van :d

    ReplyDelete
  2. Azért amikor túl sok a lufi cikk is érdemes a vételen gondolkozni.. :) Mindenesetre jó érzés shortban ülni amikor vérvörös a piac. Azért én keresem a beszállót újra.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ez így van, akkor érdemes figyelni, felfelé is, lefelé is, jól jelzi a tömeg hangulatát. Amikor már mindenhol a bitcoin kereskedését nyomták, az nem volt más, mint a vészcsengő.

      Korrekciót számozok, de gyorsulás esetén nem zárom ki a parabola törését., de a belső szerkezet kicsit kacifántos, lehet csak a végén mutatja meg magát. Nyilván nem fogom agresszívan 1-2-1-2-nek számozni, ABC mégis csak konzervatívabb és talán jobb is.

      Delete
  3. Replies
    1. lefelé kör következik (értsd valamilyen korrekció, m30-n, ami lehet sávozás is, Elliott-i értelemben az is korrekció)

      Delete
  4. USD/HUF: lassan új low, célzóna tetejénél, ez nem lesz olyan spike-os, mint az előző (napos)

    ReplyDelete
  5. Bitcoin: 8943, -39,98389%, még mindig nincs meg a 40% :D

    ReplyDelete
  6. A délutáni bejegyzés bejött az eurusd-re, kirázták a korai shortosokat

    1,2522

    ReplyDelete
  7. eurusd: hamarosan új high (szerintem még a délelőtt folyamán)

    ReplyDelete