Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2017. november 14., kedd

USD/HUF

A várt zóna elérve, nézzük mit csinál a kereszt a zónában!

USD/HUF napos chart:


5 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Miért kell nekünk mindig más véleményen lennünk? :D

   Most azért nem vagyok annyira biztos benne, de nekem egy új lokális csúcs még illeszkedne az elképzelésembe, sőt, még nagyon is jó lenne, még akkor is, ha most akár 263-ig is leverhetik.

   Fehér vonal tökéletes volt, szerintem 65% esélye van, hogy felmegy odáig a korrekció, vagy meg is haladja (napos, hetes tf) és csak utána megyünk le dupla aljra, vagy új lowra.

   Törlés
 2. Emlékeim szerint a 27x-es célértéket még nem érte el.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. "Az elképzelés szerint mozog a kereszt. A fehér zóna tetejét egy picivel magasabbra húztam. Jön a hétvége, kimarad két nap. Aki ismeri az elemzési módszertanom tudja, hogy befolyásoló erővel bír, de talán ezen a tf-n nem lesz vele probléma. A mozgásra figyelek, nem elsősorban a zónára. Továbbra is belefér egy mélyebb korrekció, de még mindig tartom annak az esélyét, hogy utána új csúcsra megy a kereszt. Célzónája - elsődleges - 269,3 - 271,75."

   Tartom az esélyét és esélyesebbnek tartom, hogy lesz még egy high. Ugyanakkor a minimális elvárást teljesítette a piac.

   https://buxelliott.blogspot.hu/2017/11/usdhuf_10.html?showComment=1510404839861#c3682615080210362360

   Törlés
  2. Nem egzakt tudomány, még akkor sem, ha néha "pofátlanul" pontos szinteket lehet előre kijelölni. Célzónáról beszélünk, a minimális elvárást hozta, persze kellene nekem is egy magasabb szint, az lenne az igazán szép, de az USD/HUF chartját van olyan piaci szereplő, aki képes megmozgatni, ezért biztosat nem lehet mondani, egyébként is egy valakinek van mindig igaza: a piacnak!

   Törlés