Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday, 16 October 2017

Richter - továbbra is short (HS triggerelt)

Lassan két hete jeleztem, hogy a gyógyszeripari cég papírjai technikai (Elliott) alapon shortosnak tűnnek (Link). Bár az akkor rajzolt célzónát időközben bekövetkezett mozgás miatt magasabbra rajzoltam (Link), de az elmúlt napokban kialakuló HS (Link), majd a nyakvonal törése miatt egy mélyebb célár is elképzelhető. 

Elliott-i értelemben egy ideális zóna lenne, nagyobb tf továbbra is bullish kilátásai mellett, a 6000 körüli érték, ugyanakkor érdemes figyelni a rajzon a zöld vonal környéki térséget, az onnan való elrugaszkodás arra utalhat, hogy egy időben kiterjedtem korrekció zajlik, melyben új csúcs elérése is elképzelhető. (Ha túlszalad az alsó célzónán, akkor trendfordulat van és shortos a piac magasabb tf-n is).

Richter napos chart:

4 comments:

 1. 6535 visszateszt most jól mutatna

  ReplyDelete
 2. lecsalhatják 6480-ra m15 alapján (most), utána lehet felmegy az említett szintre

  ReplyDelete
 3. USD/HUF: szépen elindult, elképzelhető, hogy ez lesz a Minuette 5. hullám, a bizonyossághoz a tető kivétele kell.

  Ugyanez lehet EUR/USD-ben, egy 5. hullám, még akkor is,ha ténylegesen jó lehet(ne) a korrekcióként értékelni a lefelé kört, mindaddig, amíg a low tart. A hír egy kicsit összekuszálta a chartot, tipikusan egy olyan helyen, ahol az elemzés kapcsán problémát okoz. Szóval az 5. valószínűségét 55%-ra teszem, ami nem túl erős is-is állapot.

  ReplyDelete