Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 26 June 2016

GBP/USD - HS + Brexit cél a paritás?

Sikerült találnom egy chartot, ami végre elég messzire lát vissza ahhoz, hogy a feltételezett HS-t megnézzem rajta. Igen, ott van egy HS, de még nem gondolom, hogy az elmúlt napok mozgása triggerelte az alakzatot, de érdemes figyelni a beszakadás utáni BT-t. Ha megvalósul a Brexit (bocsánat, ekkora hülyeséget nem csinálnak, vagy mégis?), akkor a TA alapja megvan egy paritás közeli állapotnak (cél kb: 1,03) az esélye. 



13 comments:

  1. Dax korrekcio a heten? 9800-10000?? Kiderul. Mindenesetre a letores nem idealis szinten tortent, SP-ben vegkepp nem ahhoz, hogy folytatodni tudjon most, kell hozza Nemi korrekcio. Szerintem.

    ReplyDelete
  2. Hat ez a brexit nem semmi. Mivel itt elek az ukban lattam vegig a folyamatot. Persze utolag okoskodhat az ember de en nagyobb szazalakoy adtam erre hogy kilepnek. Igen jo volt a kilepes propagandaja. Kozvetlen a szavazas elott majdhogynem a csapbol is ez folyt marmint hogy "lepj ki". Repulo ment el a varos felett egy csomoszor feliratot huuzva maga mogott ( ez nem megszokott erre) hogy "vegyuk vissza a kontrolt szavazz a kilepesre" a szavazas napjan mikor mentem dolgozni az utak mellett a fuben kis tablakon feliratok voltak szavazz a kilepesre. Akarhova neztem ezt lattam es sehol az elenkezo oldaldt.., es vegul sikerult nekik egy kos hazudgallas gyozkodes es mivel sok a nem tanult ember ezeket konnyu volt megguozni..... Nem semmi , most meg igen nagy a bizonytalansag , hiszen azt sem tudjak /ertik mi tortent tortenik majd most.... Ujra ra kellett dobbenem a polikusok a legnagyobb maffia....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bocs az elirasokert csak telorol potyogtem be...

      Delete
    2. A font chart szerint kilépés es 30-40%-os leértékelődés, ami a Brexittek, az UK felbonlásával szerintem reális is lehet. De én nem gondolom triggereltnek még a hs-t. Ha vmi ennyire rossz és hibás, nem lehet h megfordulnak a politikusok? Nem ügydöntő szavazás volt, majd a parlament jóváhagyja, akkor lesz az. Arcvesztés, nagy, de az UK jövője szempontjából lehet jobb lenne. Egyelőre Európa besértődni látszik, nem lesznek olyan jó kedvezmények, mint szeretnék, gondolom akkor majd egy kis hazaküldozgetes is lesz, de a német francia tengelyt lehet nem érdeklik majd Orbán meg a lengyelek véleménye.

      Delete
    3. Jobb lenne ha a aparlament nem szavazna meg

      Delete
    4. A népszavazás figyelmen kívül hagyása a brit demokrácia végét jelentené, aminek még súlyosabb következményei lennének, mint a Brexitnek. Ezt legalább 10-15 év múlva még vissza lehet csinálni, amikorra a mostani kilépés pártiak 16%-a egyszerűen kihal (64 év felettiek), a maradék vidéki paraszt meg annyira megszívja, hogy magától belátja, hogy hülyeséget csináltak.

      Így meg talán arra is van esély, hogy a többi EU ország a németekkel az élen végre rájön, hogy az EU integráció nem egészen úgy halad, ahogy elképzelték.

      Delete
    5. Nem értem az időhúzást, akkor menjenek.
      A britek sok esetben a fék szerepét játszották.
      Ha meglesz a Brexit, lehet az UK is felbomlik, a nagy brit birodalom végét jelenti.
      Jól elbaltázták a politikusok. Putyin örülhet...

      Delete
    6. Pont ezért húzzák az időt, senki sem meri felvállalni ennek a lebonyolítását. Még Farrage és a Boris sem gondolta komolyan, hogy nyerhetnek.
      És igen a UK tuti felbomlik. Egy éve a skótok pont csak az EU miatt maradtak.

      Delete
  3. Holnap havi + negyedéves zárás
    Hétfőn (07,04-én)USA zárva

    ReplyDelete
  4. Dax longom zartam (9430-9630) bar fentebb vartam a daxot, de nem tetszik, tul lassu, SP-hez kepest is.

    Most csak figyelek, belepore varva.

    ReplyDelete
    Replies
    1. benne van, h holnap pattan egy nagyot (vagy innen fordul) - cfd képbe mindkettőt belelátom

      Delete
    2. Csak ez a péntek ne lenne :-(

      Delete