Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2014. február 19., szerda

USD/HUF

Lehetőségként felmerült, hogy csak c megy felfelé és a korábban jelzett szintekről fordul ismét délnek, a másik lehetőség egy fej váll alakzat, mely az impulzus után délnek fordítja és 226,5-226 közé viszi vissza az árfolyamot. Szóval vagy exp flat és utána irány dél, vagy kész a korrekció és irány új csúcs...


3 megjegyzés:

 1. Látom nyomatod a chartokat,én is elmélkedem a folytatásban.

  VálaszTörlés
 2. Igazából ez a flat b képben volt, nincs meglepetés, csak másik alternatíva, innen lesz érdekes, várnék valami korrekciót végre, lehet nem lesz?
  Vagy nagyobb a szerkezet és csak egy b fog kimenni új csúcsra?

  Pont jól fog jönni most a pihenés, pénteken net közelben sem leszek, remélem nem történik égbekiáltó probléma a kis poziimmal, ami még nincs zárva, valamit majd kiadok, célárat vagy stopot, sajnos ezek a kiváló rendszerek a kettőt még nem engedik, pedig nagyon jó lenne...

  VálaszTörlés
 3. http://www.portfolio.hu/vallalatok/energia/hamarosan_kiteriti_lapjait_a_mol.1.195580.html

  nem lepődnék meg, ha lenne valami poz meglepetés, ami miatt elkezdenék venni

  (közpénzből vett MOL csomag jól teljesít (Vétel 25000 környéke, cca. 500 Mrd), "Nyugdíjvédő" Gabika már elbukta közel a felét, miközben a nyugdíjszámlám ismét jó évet zárt, megkaptam a zárást, még akkor is, h a portfolió már kockázatkerülő, az összesnél ....)

  VálaszTörlés