Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2013. szeptember 17., kedd

OTP - hetes

Hetesen ha marad ez a felállás egy szép fordulós jelzéssel a további emelkedés irányába mutatna a piac, a nagyon magas, korábban fogalmazott célárat még mindig nem tudom kizárni. Vigyázni kell, mert a hetes bullish slingshot akár nagyon magas zónába is elviheti a papírt. Kicsit hitetlen vagyok, de ha nem sül be a hetes sling és még bull a piac, akkor 5.000 elérhető, sőt!

Nem fogok erről vitát nyitni, ott van a charton egy lehetőség, vagy veszély, attól függően, hogy milyen irányba áll az adott illető, Elliott felhívta a figyelmet egy olyan lehetőségre, mely szerint még egy magasabb tető elérhető (impulzus 5. hullám felfelé), amit az RSI bull támaszról fordulása támogat (elképzelés), továbbá ezt egy csúzli (konfiguráció) és egy nem triggerelődött gyertyajelzés látszik kereskedésre alkalmas szituációként alátámasztani. Meglátjuk, ott van egy lehetőség, figyelni érdemes.

A másik zóna -  "CS" eladásai miatt - az eggyel jobbra lévő gyertyát figyelem, mint alj, ebben az esetben az elérhető célár alacsonyabban van, 4.600 környékén. 

Figyelem! Hetesen nem bezárt gyertyáról beszélek, ma kedd van, a hét végéig még sok minden történhet!!!

OTP hetes chart:


Itt a korábbi hetes ábra, lehetséges számozással:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése