Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 14 June 2013

OTP

OTP napi chart:


Az esést fogta a dupla csatorna alj naposon. Írtam, hogy nem tetszik a mozgás. Óráson a csatornában maradt a piac és tegnap sem esett ki belőle, sőt a 78,6 %-os retrace szint elérése után északbank fordult, ahol az északi menetben ki is vitte a kis korrekciós csatornát. Lefelé egy ZZ ment, ebből pedig nagyobb eséllyel emelkedés lesz, még akkor is, ha a c estében nem egyértelmű az 5. hullám megléte. Kisebb eséllyel oda ma még lemehet, feltéve, hogy egy flat c/4 hullámot láttunk  felfelé.
A 78,6%-os retrace szint nekem LD-re, ED-re utaló korrekciós szint az OTP esteében, a felfelé, sőt a nagyobb lefelé jövetelet sem lehet biztonsan számozni. Információt a kritikus szintek elérése, átlépése és annak módja fogja megadni. Érdemes figyelni arra, hogy a felfelé menetel 5 hulláma hová fog eljutni, itt bármikor kialakulhat egy flat, ami erős déli irányt fog eredményezni és az bizony a trendforduló megerősítéséhez vezethet! (ED verzió)

OTP órás chart:


A dollár szépen elment délnek, utolsó hullám, szvsz, naposon...

15 comments:

  1. A dax jó be ütötte a 8150-et szvsz. folytatja föl és kitör az ékből akkor már 8400-50 cél ár jönne. Boy írtam tegnap reggel nagyon érzem ezt a DAXot most 150-et is gyorsan hozta, tegnap már kételkedtem egy kicsit magamba hogy ennyire hogy ennyire hogy hozhatja az el vártat mivel csak az erő alapján az az minden elliott és TA nélkül megérzéseken alapszik a jelzésem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azért a meglepődés elleni stoppot ne hanyagold.

      Sz'tem DAX-on most jön egy 'huvazze' hármas délnek, ~ 7600-ig.
      Nem feltétlen ma éri el, persze :-)

      Delete
    2. Sziasztok!
      Lehet, hogy igazad lesz Depriv, de eddig naposon az rsi nem mutat semmi trendfordulót, a támaszról minden pattant.
      Ugyanakkor EURHUF elérte a 290-292es zónát, én longba álltam ebben az instrumentumban. Viszont valamelyik nem mutat igazat, mert OTP-t felfelé várnám, EURHUFot szintén, ezt meg most kevésbé látom valószínünek.

      CJ

      Delete
    3. Különben nem lepődnék meg ha le fele venné az írányt mert az ékbe van hely egészen 7800-ig, jobban szeretem a shortot mivel képes 1-2 napalat annyit hozni mint föl 1-2 hét alatt.

      Delete
    4. OTP-ben most egy 5k pusszantással talán egy impulzus fejeződhetne be északnak (M10). Az ugye az adott keretek között vagy egy egyes, vagy egy 'C' lehetne. Ha C, akkor visszafele számolva az utolsó (eső) impulzusig (5125-ről lefele) ~ kijönne egy ABC r-flatnak.

      Delete
    5. Illetve akár az is lehet, hogy már befeeződött, csak ugye a tegnapi zárás/mai nyitás körüli hercehurca eléggé szétcsapta a chartot az illetékes tf-en.

      Delete
    6. Akkor előtte (nem túl kényszeredett) impulzusnak kellene esnie, nem?

      Delete
  2. hagyhattuk volna a longot még egy kicsit futni...

    ReplyDelete
  3. azt hiszem daxban meglesz a 8300 keddig

    ReplyDelete
  4. EUR/USD?

    http://postimg.org/image/wa02o237v/full/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bocsi ez a képmegosztó levágta a szélét megint az árfolyamértéket, így újra próbálkozom EUR/USDban:

      http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_6_14_oj5l12brqv.png

      Delete
    2. A duplacsúcs sz'tem csak fikarc a trendhez képest. Rendes fordulat megalapozott feltételezése valami izmosabb alapot igényelne.

      Mint pl. az a gubanc a tetejétől kicsit vissza, ami akár egy 3/5 ED-je is lehet, meg kicsit föntebb az a másik, ami kis fantáziával elmegy egy ED-nek ötös szerepében...

      (H1)

      Delete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete