Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 20 March 2013

OTP

Naposon az OTP-t a bull támasz fogta.

OTP napos chart:


Egyenlőre nem tudom kizárni, hogy az ábrán látható rész, nem egy speckó ZZ. A felszúrásnál és a leszúrásnál is volt hír a piacon. De ha nem is ZZ, akkor is, a korrekciós csatornából nem lépett ki a piac.

OTP napos chart:


Félreértés ne essék, nem gondolom, hogy itt most nagyon bull a piac, de hetes szinten egyenlőre 60 felett van az RSI, úgy hogy 70 körül fordult. A korrekciós csatorna törése nem valósult meg, sőt egyenlőre egy korábbi negyedik hullám szintje alá szúrt be, ezért nem árt óvatosnak lenni. Túl sok verziót tudok most felírni,  nem érdemes megtenni, várni kell, amíg erős jelet nem kapunk.

Óráson a reggel felrakott verziót kicsit módosítom. A felfelé menet még mindig lehet a b hullám c alhulláma. Van egy nagyon távoli sling is, ha innen lefordul, akkor elérheti a kicsit módosított célzónákat. (ez egyébként irányában megegyezhet az USA irányával, tudom a piacok mozoghatnak ellentétesen is, erre mindenki figyelmét szeretném felhívni!)

OTP órás chart:

tr

36 comments:

  1. üdv BOY

    Te hogy látod a nemzetközi indexek helyzetét, be kell vallanom őszintén egyre kezdek kételkedni a medve super ciklusba még én részemről 1 hetet adok a medvének hogy előtörjön, ha nem ekkor itt egy óriási bika super ciklus van fölfele, hogy mire alapozom eddig legalább minden évbe febr., márc., ápr. volt egy komolyabb kori lefele bár már tavaly ez halványabb volt idén meg eztán a medvének nyif-nyaf lefele menetnél többre nem telik.

    TWER

    ReplyDelete
    Replies
    1. Üdv Twer!

      Én még nem temetem azt a medvét. A következőt gondolom. A jövő hét végéig szerintem meglátogatjuk (hatiban)azt a 18300-as szintet, azután lesz egy bull piac, ami 19500 fölé fog menni, végül április 2 felétől elkezdődnek a csendes eladások kb. 2 hét toporgás utána irány 13000 felé. meglátjuk...

      Delete
    2. Nem a hatival van gondom azt én is hasonlóan várom, hogy utána hogy mi lesz?
      Én a nemzetközi így SP, DAX ha toporogni kezd az inkább nekem inkább bika jel mint medve ha lenne egy gyors impulzus délnek az vissza billentené a medve oldalra az alkotott képem ami jelen pill. egyre inkább semleges hajszál híján bika.

      TWER

      Delete
    3. nagyon mást nem szoktam nézni, csak a magyar piacot, de szerintem Dax 8500 meglesz április végére, aztán jön a maci ott is

      Delete
  2. sikerült 18860-on shortba szállnom

    ReplyDelete
  3. ej ej nem akar nagyon lefelé menni

    ReplyDelete
  4. dow futi...
    http://kepfeltoltes.hu/130321/dow_www.kepfeltoltes.hu_.gif

    ReplyDelete
    Replies
    1. nézz rá 4H-ra, ott nekem inkább flatnek tűnik, a felfelé kör pedig b-nek

      Delete
  5. szia Twer...latom muveled Caldarot:)....igazabol marhara nem tudunk mit kezdeni ekkora idotavval,de azert erdemes eljatszani a gondolattal...2014ben fejeznek be amcsik a Ciklus1 hullamat a Szuperciklus 3 hullamon belul ami meg csak a Nagy Szuperciklus 1 hullama....legtobbunk mar a Szuperciklus 3 befejezeset is az orok vadaszmezokrol fogja csak latni, a Nagy Szuperciklus 1 befejezeset pedig csak akkor lathatna valaki eloben ha egyenesen maga a Hegylako....ja nyugodtan lehet ra mondani hogy baromsag az egesz de azert tegyuk fel magunknak a kerdest...2009tol kinek milyen "hatszellel" volt konnyebb swing long poziciot felvenni....annak aki azt mondta hogy bull van es az eseseket meg kell venni mert korrekciok vagy annak aki medvepiaci rallyban gondolkodott....az 1 es 3perces chartokat hagyjuk,annak nem szamitanak ilyen idotavok...a shortokrol meg ne is beszeljunk,azok nagyjabol bukott probalkozasok voltak 2009tol...

    ReplyDelete
  6. nem tudom jól tettem e 18800-on visszavettem, nem akar egyenlőre lefelé menni

    ReplyDelete
  7. Sziasztok.
    Ha EUR/USD ED-t csinall akkor illene leesnie 1.284 ala.. Mas otletem mar nincsen, esetleg valakinek? DAXnal hszben gondolkodok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. szia...hogy van az a hsz daxnal...nem latom mire gondolsz..

      Delete
    2. szia. meg reggel azt nezegettem. de ha jol latom akkor inkab ez egy szep c hullam de ahogy nezem meg nincsen vege.. abba azert bizok hogy az a, b amit kijeloltem az nem [i],[ii] lesz :) ez a cyprus elegge osszekavart. kinyirt minden sl-t is nekem hetfon.

      Delete
    3. usa par perc es nyit. remelem akkor tisztabb lesz a kep. jo lenne ha EUR/USD zakozna egyet hogy bejojjon a szamozasom. igy a DAXba is belefer egy kicsi meg.. (kar hogy ott longba vagyok a reggeli hsz gondolatomtol)

      Delete
    4. Charlie. Az lehet hogy EUR/USD nel ez egy LD, es abbol esek most az arfolyam?? meg nem lattam eloben LD-t azert nem tudom... de mar nincsen mas otletem. ha eroltetem magam akkor tudom bullosnak rajzolni 2880tol. DAX az most lemegy megcsinalni a 5. hullamjat a "c" nek aztan irany eszak befejezni az 5/5ot (remelem)

      Delete
    5. eurusdt nem kovetem,daxot ugy gondolom ahogy Te..

      Delete
  8. üdv charlie

    Reggeltől nem voltam, ez az hogy az utóbbi időbe egyre kevesebbet foglalkoztam caldaroval de egyre erősödik bennem hogy neki lesz igaza hiszen az összes short 2009-töl halott próbálkozás volt a piacokon aki azóta csak long darcot dobott totál nyerő azért 4 év és csukot szemmel dobálni longra és még nyersz is rajta nem semmi nem igazán mutatta ki medve még a fogát sem nem hogy komoly riadalmat keltett volna a bika csordába gondolom a nyag super bika ciklusnál 30000-es dowal számolnak mert nekem ez a szám is ki jött 2050-70 környékére.


    TWER

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meg a másik nagyon gondolkodok rajta hogy ki sasolok egy pár részvényt és örök időkig hagyom hát ha majd valakit boldogít a családba 2080 körül.

      TWER

      Delete
  9. OTP minimum 4500 lehet a cél, gy felfelé mutató korrekció után, ami 4560 fölé juthat picivel

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akkor a 43 valamennyi cél árat elvetetted?

      Delete
    2. 60 volt, de lehet megy egyszer még vissza

      Delete
  10. Ad!

    szerintem névtelen arra gondolt, hogy a 4300-4400 céláradat tartod-e.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hócipő te gondolat olvasó vagy igen pontosan arra gondoltam.

      Delete
    2. Sajna nem vagyok gondolat olvasó, mert akkor már sejteném, hogy ki vagy? :-)

      Delete
    3. Hócipő figyellek! Nem ám megcsalsz! :-)))

      Delete
    4. Viccelsz, eszembe se jutna :-)

      Delete
    5. Köszi,most már nyugodt vagyok! :-)))

      Delete
    6. Bízhatsz bennem, hisz összeköt a mtelekom minket. :-))))))

      Delete
    7. bárcsak túladhatnék már rajta, 396-nál ferdén állt a szám.

      Delete
    8. Túlfogunk, hisz abból bulizunk majd.:-)

      Delete
    9. Buli! Jól hangzik! :-)))

      Delete
  11. kis tf-es biztonsági játék és 1 perces graf, bizonytalan vagyok abban mi lesz, bux már inkább bull, de otp ben nem vagyok biztos, ez inkább, mint min. elvárás fogalmaztam meg, de itt is zavaró, hogy 5 percesen már nagy spike van

    ReplyDelete
  12. http://www.kepfeltoltes.hu/view/130321/OTP1_1-2_0321_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    ReplyDelete
  13. A Dow nagyon furcsán mozog, ED lesz c, vagy mégis hsz, running formációból?

    ReplyDelete
  14. Helló!

    Janek arra kérlek, hogy rakd ki Lindát megint vagy küld meg nekem a kovacsgattila@gmail.com címre.
    A linket mentettem csak legutóbb, az meg már nem működik.

    Köszi!

    ReplyDelete