Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 12 February 2013

OTP

OTP esetében még tartom a tegnapi nap feltett elvárást, esélyes lehet egy ED is c-ben. Első körben kis tf-n azt látom, hogy a tegnapi csúcs környéke foghatja az emelkedést (túlszaladhat rajta), de ha nem lesz dZZ, akkor nem megy fel olyan magasra, 3760 az értelmezés teteje, felette már újra kell fogalmazni a mozgást, exp. flat esetében ott van a kritikus szint.

OTP órás chart:


22 comments:

  1. Sziasztok!

    Vettem kis hati longot és otp-t 4700 alatt kicsivel..., most akkor már menjünk 4760-ig

    ReplyDelete
  2. hatikat is dobtam majdnem nullán

    ReplyDelete
  3. hati alja 400 környékéig lemehet a rosszabb skenária

    ReplyDelete
  4. Hali!

    (B/c/3/)5/2/c-ben nem gondolkodsz?
    :)

    Köszi!

    ReplyDelete
  5. Ezt nem látom át, ábra esetleg?

    ReplyDelete
  6. OTP flat elképzelés nem jó, első ránézésre

    ReplyDelete
    Replies
    1. a reggeli kiszúrást kis tf-n nem nehéz, vagy lehetetlen értelmezni

      Delete
    2. nagyon nehéz, vagy lehetetlen---elírtam

      Delete
  7. Buxnál nincs meg a fordulós jelzés, sőt az állás további esés irányába mutat, ha nem lesz gyors változás naposon

    ReplyDelete
  8. OTP olyan, mintha a hiányzó 5. hullámot csinálná

    ReplyDelete
  9. ez érdekes lesz, érdemes lesz figyelni

    ReplyDelete
  10. napos célzóna megvan, új csúcs is, ez pontot tett egy vita végére, a kérdés, hogy a buxnál mi van, illetve mi lesz a folytatás

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Ad! Hát ahogy elnézem a bux még nagyon lefele mutat,Richterben még van bőven lefele hely technikailag 29-30 ezer közé tippelném az alját.Mol nagy zuhancs után csinált egy zászlót amit általában lefele szokott letörni szóval az is még inkább shortos.Oti is az egekben,technikailag beleférne egy nagyobb korrekció.Szerintem már érik neki nagyon.Otit 4000 környékére várom.Szerintem egyszerű a matek.Buxban bőven van még hely lefele és ezt úgy írom hogy nincs pozícióm.Délután dobtam a hati shortom.Lehet hogy bánni fogom,de nem vagyok kapzsi megelégszem ennyivel is.Ha nem üti ki hati a 19750et a napokban akkor max visszaveszem kicsit fentebbről shortra.

      Ad neked mi a véleményed a Hatiról?

      Jó irányba menő árakat kívánok nektek sziasztok

      Delete
    2. Szia Roli!
      Írod PL Oti az egekben......és ha 5400 lesz esetleg,miért is ne lehetne?Ricsit is már mióta várják 29500-ra,1x biztos ott lesz majd.
      Majd a piac dönt,mi meg....ki, merre

      Delete
    3. Szia Ras!

      Jó gondolkozás, gondolom ez vezet a profitodra, amire mind irigyek vagyunk :o)!

      Delete
  11. :)
    Bocs. Nem voltam. Közben meg lelőtte a poént.

    ReplyDelete
  12. Szia Roli!

    Richter hetesen olyan szarul néz ki, hogy longgal én nem próbálkoznék, tegnap meg is mutatta ezt. Nem tudom, hol lehet az alja.

    MOL-t nem szeretem, mert nem hozza szépen a hullámokat, legalábbis én nem érzem. Sajnos sokat tudok v. sejtek a háttérről, ezért még inkább nem szeretem, ezért van fent kevés elemzés is róla.

    OTP. Hozta az elvárásokat, naposon, nem néztem meg mélyen a mai mozgás után, de szerintem egy hullám mehet még holnap felfelé, de igen, short signált keresek. OTP első körben 4500 elérését figyelem majd, milyen módon, hogyan teszi meg, 3 hullámban, vagy más szerkezetben, nyilván akkor, ha megvan a fordulat.

    Hati, kb fél ötig azt gondoltam napos alapján, hogy további esés jön, de utána változott a kereskedés képe és majdnem vételi signált adott, de nem lett meg, a holnapi nap nagy kérdés, Ricsi és Mol nélkül nincs emelkedés, az OTP pedig már zónába, alt verzió, hogy a bux nem megy ki újabb csúcsra, de ennek ellent mond, hogy lefelé korrekciós csatornában mozog a piac és a korábban kijelölt célzónát nem vitte át, azaz a tervek szerint mozog.

    Néztem ma a Dow, Nasdaq és SP mozgását kis tf-n, egymással ellentétesen mozgott, nota bene korrekció volt, majd kilőtt. Egyenlőre USA piac, BUX vs OTP nagyon egymás ellen mozognak, a komolyabb korrekcióhoz össze kellene állniuk egy picit. Ez a héten meglehet, a jövő hét piros gyertya lehet, de nincs még elég adat ezt kijelenteni, de ez a saját véleményem.

    USD/HUF végre elindult, de még nincs meg a zóna, ha eléri akkor jönnek a nagy kérdések, mert OTP USD mozgása között van némi összhang.

    ReplyDelete
  13. Hali!

    Gondolkodom egy táguló hsz korrekción, ami még nincs kész. Sajnos nagyon egyezik az 5. hullámmal és az azt követő korrekcióval egyenlőre. Ránéznél?
    http://tozsdemania.ucoz.com/_fr/0/3598204.png

    A másik egy ék lehetősége.Ez nekem erőltetett, de már több helyen olvastam :)

    +Tegnapi magyarázat:
    http://tozsdemania.ucoz.com/_fr/0/2944861.png

    Ez csak egy fibos kép:
    http://tozsdemania.ucoz.com/_fr/0/8482619.png

    Köszi!






    Köszi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Gábor!

      Szélesedő hsz létező formula, de elértem oda, hogy ne higgyek benne. Annyira kicsi a valószínűsége - mi pedig azt valljuk, hogy valószínűség alapján kereskedünk - hogy nem számolok már vele. Talán Dan nézte végig egyszer az SP (?) grafikonját 100 évre visszamenőleg (régen olvastam, lehet nem is SP), a lényeg, hogy nagyon nagy időtávon összesen egyet talált. Elenyésző. Eddig, amikor erre gondoltunk, mindig félrevitt.A hármas reális lehet, én is annak kezelem inkább. De hamarosan felrakom a véleményem, ha kérdésed van kérdezz nyugodtan, ma leszek gép előtt!

      Delete