Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 5 February 2013

OTP - '30

Érdekes, az OTP beleért az általam csak alternatívaként számon tartott verzió célzónájába. Továbbra sem tetszik, hogy három hullámnak, azon belül is ZZ-nek látszik az alakzat. Egyre erősebben merül fel bennem a komplex korrekciós alakzat kérdésköre, mert ebben a szituációban egy ED időben nagyon elhúzódna, igaz nem lehetetlen. Az ábra rajza alapján hiányzik egy 5. hullám délnek, 4. hullám időben teljesítette a korrekciós elvárást, akár készen is lehet a szerkezet.

OTP '30 chart:


7 comments:

  1. matoccsi lesz a jegybank elnoke...eldolt...szakad a forint...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kedves Charlie!

      Egy fél százalékos gyengülést azért én nem neveznék szakadásnak...

      A portfolio.hu hatásvadász kijelentései, várjuk meg a reggelt...

      Üdv,
      Joker

      Delete
    2. tf nezopont kerdese az egesz...50perc alatt 4 egyseg eurhufon kis tfen az szakadas....nagy tfen meg legypiszok..jo8..

      Delete
  2. http://www.investor.hu/news/20130205-ujabb-bennfentes-veszi-az-otp-papirjat.html

    ReplyDelete
  3. Hír, mint ilyen nem kell foglalkozni vele, 24 óra alatt elülhet, még akkor is, ha akkora hatása van, mint egy atomrobbantásnak. Tipikus szocialista húzás, ott tanulták a kommunikációt az ifjú gárdisták. Bejelentünk valami nagyot és teszteljük a tömeget, 150%-os áremelés, lázadozás, majd mindenki örül a 75%-os áremelésnek, tipikus Kádári módszer, nagyon hajaznak rá. Pénteken azt mondja O V. hogy közvetlenül előtte dönt, most szivárogtatnak, készítik fel a piacot.
    Ki, mire számított? Tegnap még azt mondták, hogy a piac már beárazta, holnap meg az fogják mondani, hogy nem ő lesz a gazdasági miniszter lehet találnak valakit, aki ért is hozzá. Valamikor most akarnak dollár kötvény kibocsátani a fiúk, lesz még itt forint erősödés.....

    ReplyDelete