Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 29 January 2013

Bux1312 - órás chart

A határidő lehetséges mozgását mutatom meg órás charton. Ez az a verzió, amely szerint korrekció megy délnek, méghozzá ZZ formációban. Hangsúlyosan ez az egyik lehetőség. (negyedik hullámban ZZ ritkán fordul elő, óvatosan kezelem éppen ezért ezt a megoldást)

Bux1312 órás chart:


(Megj.: Az elemzés hétfő este készült)


7 comments:

  1. Nekem van egy olyan meglátásom, hogy ezt a 4. hullámot be fogod nézni mert ha májustól nézed az OTP-ét 5. hullám vége 4700 fölött ezt már írtam a múlt héten és ábrát is tettem föl.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia!

      Több verzió van, egyenlőre szerintem ez a valószínűbb.

      A felrakott ábrád számozása hibás, nem foglalkozok vele.

      ad

      Delete
  2. Üdv Brikka

    Fokozom a signál vonalam alapján heti szinten a BUX kristály tiszta eladási jelzésen van ami nekem azt mutatja 1-3 hét esés minimum lesz, napin nincs még eladási jelzés ami azt is mutatja pár száz pont esetleg még van benne de a heti ilyen kristálytiszta eladási jelet 2011-be mutatott utoljára.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Üdv TWER

      Nem toglalkozom a bux-al, csak egy kérdésem van : a hét elején hogyan alakukhat ki a hetes idősíkon eladási jelzés? Én bármilyen idősíkot is nézek, triggert csak bezárt gyetya/bar ad...

      Delete
    2. Bocs ha így marad a hét.

      Delete
    3. Ha 19500 fölé zár a BUX heti szinten tehát ezen a héten törölve de ezt meg előlegeztem mivel AD is lefele várja.

      Delete
  3. Megnéztem, hetesen nem látok fordulós jelzést a buxban, sőt, ha marad, akkor az folytatólagos szignál jelzés egyenlőre, azaz további emelkedésre lehet számítania a jelenlegi gyertya rajz alapján. (még véletlenül sem kereskedném ez alapján!)

    ReplyDelete