Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 2 October 2012

DAX

Sajnos a DAX adatszolgáltatás, amit használok nem biztos, ellenben ingyenes. Az indikátorok nem adnak helyes adatot, ezért a számozást nem tudom megerősíteni, ez egy lehetőség, amit felteszek. Nem vagyok biztos az 5. pont kijelölésében, lehet eggyel később volt. Elliott nem azt mondta, hogy a negyedik hullám nem mehet az első hullámterébe, hanem azt, hogy nem fejeződhet ott be! Nagy különbség. Indexek esetén pedig áll az a megállapítás, hogy nem zárhat bele a gyertya, ha bele is szúrt.... Egy számozásnál nem lehet ez mögé bújni, ha nem azt hozza, amit vártunk, de a teljességhez hozzátartozik. A korrekciós felfelé menetelt pedig evidenciában kell tartani. Ennek ellenére nem aggódom, ha egy LD indult felfelé, hiszen egy ED ZZ-kből áll és  nagy képen ebben gondolkozom.

DAX órás ábra:


7 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Szóval, a DAX CFD nálam, pillanatnyilag:

    DAX CFD

    Itt ugye zárás előtt és után is van árjegyzés, szóval az aljak és tetejek is máshol vannak, amit csak lassan kezdek megszokni.

    Viszont a mai lefordulás szintje és az RSI hozzá nekem nagyon gyanúsan 2-es hullám vége. Aztán persze meglássuk. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ez így teljesen más képet mutat. Olyan, mintha felfelé egy ZZ ment volna. Bár most hallgattam Jeffrey Kennedy-t a csatornáiról, ez akár 1-2-1-2 is lehet. Sok itt a kérdés, az indikátoroktól jelenleg bármi lehet.... RSI inkább pullback, de MA9 felett van még, kérdés marad e ott, Stochasticnál nem ezt a beállítást használom, de inkább lefelé mutat szvsz. MACD is inkább lefelé... Meglátjuk!

      Delete
    2. Akkor megvárjuk, amíg kilép a csatornából :P

      Delete
    3. Mostanra ki is lépett, szóval óvatosan a longokkal.

      DAX CFD

      Delete
  4. Persze LD lehet 3-3-3-3-3 is... ;)

    ReplyDelete