Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 2 October 2012

500.000


azaz félmillió...

Ahogy öregszem kezdek szentimentális lenni. Majdnem két éve mikor elindult a blog nem gondoltam volna, hogy ennyi idő alatt félmillióan fogják letölteni és megnézni az elemzéseimet, mely akkor és  most is egy Elliott elmélete iránt érdeklődő, szakembernek semmiképpen nem nevezhető, műkedvelő ír.

Közel 1.300 elemzés készült el és került ki a blogra és közel 30 marad meg piszkozatként, hmm jó arány:o) A legforgalmasabb hónapban több, mint 42.000 letöltés volt, nekem óriásinak tűnő forgalom ez.

Volt sok sikertelen elemzés, mint ami idén január és február környékén erős érzelmi fűtöttség alapján készültek, az esésben gondolkodtam kizárólag és ez szépen félrevitt, illetve volt nagy találat például tavaly november elején a négyesünnepnél, ahol csupán 7 forinton múlt (9,828% esés), hogy nem lett igazam a két héttel korábban megjósolt OTP felfüggesztését illetően.
Hasonlóan felejthetetlen emlék 2011 augusztus-szeptemberben a buxban előrevetített közel 2.000 pontos csökkenés (sorry Imi-Boy, de azt a pár percet sem felejtem el, amikor 1200 pontot esett a bux és Te az utolsó pillanatban kiszállva, de  4.000 Ft nyerővel longoltad aznap a piacot :o), szerintem Te voltál az egyedüli long nyertes aznap .o))

Cimballi secundásaként részt vehettem az első olyan tréningen, melyben a másik oldalon álltam. Igaz szerepem csak korlátozott volt, de így is nagy élménnyel tértem haza,  remélem nem csak nekem maradt meg hanem másnak is.

Megtapasztaltam, hogy nemcsak a tőzsde, én is hullámzom, hol extra erőket mozgatva írok, hol csak épp hogy. Megjósolták, hogy a blogok életében a második év vége felé van veszély, sokan, akkor hagyják abba. Nekem is megfordult a fejemben, mert rengeteg időt elvisz, amit lehetne másra fordítani, de már nagyon hozzám nőt. Ha már sok, akkor inkább pihenek egy kicsit és kevesebbet írok, vagy nagyobb tf-t használok, az ki szokott tartani néhány napig :o)

A blog nekem az elmúlt két évben nemcsak sok-sok tapasztalatot adott, hanem egy jó társaságot is, először virtuálisan, majd személyesen megismerve Titeket! Szóval akkor további két év kitartás és cél az 1 millió a jobb felső sarokban! :o)))

12 comments:

  1. gratulálok és köszi az eddigi munkát! a továbbiakra nézve pedig további kitartást kívánok! hajrá

    ReplyDelete
  2. Részemről marad a Gratulálás, és a Sok Sikert és Kitartást kívánás a folytatáshoz... !!!

    üdv, - egy lelkes olvasód -
    Forcag

    ReplyDelete
  3. Továbbiakba még sikeresebb elemzést elliott alapján, és főleg erőt és ki tartást a folytatáshoz bízom benne még vagy 20 évig el működik a blog és öregként még mindig spekulálunk.

    TWER

    ReplyDelete
  4. Mint mindennapi olvasója a blognak, további jó munkát és jó egészséget kívánok!
    Csak így tovább!

    jvgb

    ReplyDelete
  5. Szintén kivánok további sok sikert és köszönet az eddigi tudásanyagért!!

    Toni

    ReplyDelete
  6. Gratulálok, és köszönet az eddigi és jövőbeli elemzésekhez!
    Mióta van ott a számláló a jobb felsőben? Eddig észre sem vettem :-)

    ReplyDelete
  7. Köszi ismételten!

    Azt hiszem másfél éve .o), de nem mindig legfelül volt...

    ReplyDelete
  8. Azt hiszem én is lemaradtam. Brikka nászúton van? Ez most komoly?

    ReplyDelete
  9. Én is "rendszeres" offline olvasó vagyok, de erről, egy másik fóromon értesültem, itt én sem olvastam.

    ReplyDelete
  10. Gratulálok, Ad! Remélem folytatod és tanulhatok még tőled és a többiektől. :)

    ReplyDelete
  11. Köszi! Egyenlőre ez a tervem, illetve még inkább elmerülni benne.

    ReplyDelete