Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 4 September 2012

OTP - várakozás

A jelenlegi helyzet.

OTP órás chart:

Egyenlőre várakozások szerint, a célzónában landolt a piac. Egy kisebb tf-s kép alapján azonban elgondolkoztam. Lehet, hogy megnyúlik az 5. hullám és egy kicsivel magasabbra megy a piac. A 3.710-es kiszúrás, majd a záróár elbizonytalanított, nem olyan az esés szerkezete, amit várok, ráadásul az indikátorok abba az irányba mutatnak, hogy lehet még csúcs. Ezek miatt rajzoltam egy másodlagos zónát, holnap a pa (price action) eldönti melyik lesz a megoldás.


OTP órás chart:



13 comments:

  1. Jó reggelt!

    ki lesz ma online itt?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én csak néha benézek (fránya tanulás), és bár otp-vel kapcsolatban amúgy sem sok vizet zavarok, de természetesen szurkolok nektek ;)

      Delete
  2. Lehet egy szakadas 15' percen belül

    ReplyDelete
  3. Lehet 1-2-1-2 sorozat lesz, esés kicsit később?

    ReplyDelete
    Replies
    1. vagy ld keszul lefele..ld3 kesz lehet...a vagy 1....

      Delete
    2. Vagy az ed felfelé, hamarosan kiderül

      Delete
    3. Szia Ad!
      Mit vársz a holnapi ECB konferenciától?Vagy nem szoktál ilyeneket figyelembe venni? Mert én úgy gondolom ,ha csütörtöki ECB kamatdöntés után bejelenti Mario Draghi ECB elnök a korlátlan kötvényvásárlási programot,az felfele tolhatja majd piacokat.

      Delete
    4. Bernitől is sok mindent vártak, mondott valami újat?

      És mi történt? Kb. arany kilőtt, de a többi lényegében változatlan...

      brikka

      Delete
    5. Szia Roli!

      OTP esetében egyenlőre azt mondanám, ha ED, akkor a hír hatására kitörés, majd esés, elég nagy mert a kiindulási pontra hamar visszaesik.
      Véleményem szerint nem a hírek mozgatják a piacot, egy-két gyertya erejéig igen, de egyébként nem látható. ED esetében ált. a hír okoz egy kitörést, majd esést, vagy fordítva.

      Delete
  4. draghi jo lehet egy kilovesre utana majd azt mondjak hogy jeeeeee ez nem reszletes terv csak hitegetes es elindulnak le...

    ReplyDelete
  5. OTP esélyes, hogy az ábrán azonosított ((4)) eggyel alacsonyabb szintű negyedik volt, a csúcsot 3.760-nál érte le, az RSI képe jobban utal rá, de a stochastic is ebbe az irányba mutat.

    Az ED-t nem tudom kizárni, a mozgásnál, csak lefelé tudom azt mondani, hogy ZZ volt, felfelé kérdéses.
    Ha ED, akkor kell még egy csúcs.

    ReplyDelete