Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 31 August 2012

OTP - várakozás

Egyenlőre töretlenül halad lefelé a papír, azonban RSI-n csinált egy horgot , valamint látható egy divergencia. Ez a két dolog szerintem figyelmet érdemel, mert amíg az explanded flat b hullámát nem lehet kizárni, addig egy  éles északi irányba tartó c lehetőségétől sem tudunk eltekinteni.  (A másik egy ED c hullám helyén, az emelkedés után kiderül, meddig jut, milyen forma után fordul ismét lefelé)
Amíg más jelzés, vagy a fenti dolog megerősítése nem következik be, marad a korábbi értelmezés.

OTP órás chart:




11 comments:

  1. Jó reggelt!

    Ma többet írjatok! :-)

    ReplyDelete
  2. üdv Boy

    Én nekem már nincs hozzá fűzni valóm, minden fórumon tele van már a hócipőm ezzel az örökös föl felé el várással, főleg most már délután a hazudós szakálast várják mint a messiást na majd ugrunk megint föl fele mint mindig már hónapok óta egy szerűen nem látom most már ebbe az össze vissza hírek által kreált emelkedésbe, hogy hol a vége. Azért ezek a hírek jó fel srófolták több hónapon át a piacokat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Twer!

      Nem hiszel nekem, meg Elliottnak, pedig nagyon benne van a pakliban az emelkedés, igaz a kritikus szinteket még nem érte el, ezért még a bika mellett egyértelműen nem rakom le a voksom. Továbbra is hiszem, hogy nem a hírek mozgatják a piacot, ez az "összevisszaság" pedig a hármas szerkezeteknek köszönhető, légy türelmes lesz esés, de lehet előtte megfuttatják ezt a beteg bikát!

      Delete
    2. Elnézést de nem csak erről a fórumról van szó mikor emelkedést írtam hanem valóban minden elemző megint ezt harsogja emelkedünk majd Bern bejelentésére.

      Delete
    3. értem, bár ahogy a jelenlegi képet látom, inkább egy (kisebb) esés hiányzik most egy teljesebb képhez..

      Delete
  3. Én most várom a belépési lehetőséget, mindegy melyik irányba, jelenleg nincs pozim.

    ReplyDelete
  4. Most sokan teszik ezt a tőzsdén, mint Bernanke a képen!
    USA zárva09,03

    ReplyDelete
  5. Ne aggódj Imi-boy, lesz belépési pont, de amíg a piac b hullámra utal, addig nem érdemes beszállni, vagy elmegy felfelé és akkor egy kis c, a vége nagyjából számolható, onnan jöhet egy nagyobb esés, vagy a felfelé menet hamar megszakad és lefordul, akkor lefelé lehet egy nagy ed c poziban, ami után csak felfelé lesz tér, nem is kicsi, a nagy célzóna még nagyon is jó lehet, bármelyik verziót válassza a piac :o)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nem aggódom! :-) Csak szeretnék végre beülni egy 2-3 hónapig tartó poziba. Most kis tételekkel napizgatok, 4-5 konti, ehhez képest egész szép lett az augusztus.

      Delete
  6. Az ismételt horog miatt, ha megmarad, esélyes a c felfelé mozgás, de kell a megerősítés!!!

    Új chart!

    ReplyDelete
  7. a hatiban benne van a nagy eses legetosege is
    http://kepfeltoltes.hu/120831/BUX121260_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    ReplyDelete