Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 15 July 2012

USD/HUF

Link
Célzóna elérve, szépen le is fordult belőle a piac. Kisebb korrekciókkal, de további forint erősödésre számítok. Még nem érte el a piac az ED kiindulási pontját, ezért az első korrekció elindulása előtt még arra tennék nagy eséllyel, hogy a péntek délután megrajzolt célzónába érkezik a piac, egyenlőre csak a tetejét kóstolgatta.

USD/HUF 2H chart:


15 comments:

  1. Ha az SP így alakul akkor a többi elliottos elemző aki eddig caldarot csak 56. senkinek nézte ezen a téren fejet hajrhat, de azt hiszem akkor ezt már 2009 őszétől meg tehetik hiszen ő azóta csak emelkedésbe hisz, mehetnek tanulni hozzá Pechter, Kennedy és a többiek.

    ReplyDelete
  2. Amit én olvastam tőle, az alapján ezt nem hiszem, inkább csak véletlen. Igaz keveset olvastam tőle, mert egy mondata után nem éreztem szükségét tovább menni.

    ReplyDelete
  3. Ahogy írtam ritkán nézem de az SPröl amit írtál őt igazolja sőt akkor 2009-töl neki van igaza akkor nem értem miért cáfolod.

    ReplyDelete
  4. Sziasztok!

    Úgy látom, ma nem csak nem én nem voltam délelőtt! :-) Pedig nincs is strandidő!
    Hati kicsit fel 550-590 közé, majd le 500 alá? nekem tettszene.

    ReplyDelete
  5. a mol es igy a piac semmikepp nem bullos amig mol elvtars at nem verekszi magat a felette tornyosulo trendvonal halmazon...
    mol 60

    ReplyDelete
    Replies
    1. szia charlie!
      lehetetlenség pénzt csinálni! se mozgás, se forgalom. KO!

      Delete
    2. ahogy mondod...ezen mar a raolvasas sem segit..

      Delete
  6. dax certivel kellene próbálkozni, daxban nagyobb mozgás van, de az a 20 pontos különbség a két árjegyző (vevő-eladó) között nem túl szimpatikus. ráadásul az árjegyzőn kívűl alig vannak a könyvben.

    ReplyDelete
  7. Ahogy elnézem csak ott lesz ez a nagy háromszög a DAXba írtam a múlt héten is ma ki jelölte a C pontot. Akkor én a köv. képen látom az egész emelkedés egy B hullám.

    ReplyDelete
  8. Érdemes lesz figyelni caldaro intm. B hullámát igazolja-e az SP.

    ReplyDelete
  9. Kiváncsi leszek mi lesz az OTP-vel, nehéz számozni, de szerintem exp. flat B hullám lehet a felrántás, bika csapda, zártam minden pozit.

    ReplyDelete
  10. Imi-boy!

    Ha követed a kiszállási stratégiát, most éppen ráduplázhattál volna a pénteki OTP nyerődre!
    Tudom nem voltál és pénz a zsebben (ne sajnáld megvan), de, hogy nem lehet pénzt keresni? :o))

    ReplyDelete
  11. Ad!

    Gyűlölöm a tötymörgést, szerencsétlenkedést! Az nem az én világom! Úgy látszik ez a tőzsdén is így van! De lehet más úgy látja türelmetlen vagyok! Az is lehet! De ezt a "megalszik a tej a szájban" feelinget ki nem állhatom! De majd eljön az én időm is!:-))))

    ReplyDelete
  12. nyugalom :o)))) én is nehezen bírom, meg akaratam, hagyni egy pakkot, de ütöttem, ha igazam van, akkor flat, azaz holnap egy kis c jön majd lefelé, ismét egy jó RR lehetőséggel és akkor vagy C megy fel, vagy 3., mindkettő jó, csak nehogy running flat legyen, az megszívatott legutóbb

    ReplyDelete