Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 27 July 2012

DAX


14 comments:

  1. Egyre jobban kezdek charlie SP verzió hitelességét el hinni ezt a 1420 körüli cél árat na persze a jelenlegi állás szerint talán még kevés is, a DAXot egyáltalán a 6900 meg fogja-e már ez itt a kérdés. Ahogy elnézem már Deneric is a charlie verzió mellett érvel. A medvéket megint ki nyírták 1-2 napnál tovább nem bírják, lassan már minden esést csak korrekcióként kezdek kezelni.

    ReplyDelete
  2. HA LD a fel fele kör akkor valóba nem megy le a korábbi aljakig SP 1300-ig DAX 6200 környékére és utána ha meg indul északnak akkor sem éri el a jelenlegi csúcsokat, majd valamikor nov. környékére futna új csúcsra akkor meg már én nem hiszem el a medvét mert az utóbbi 40 évbe nagy esés nagy medve nov. nem indult el.

    ReplyDelete
  3. Kezdem megérteni, hogy miért érvelsz az SP emelkedés mellett erre nem a tegnapi nap hanem az 1260-as aljtól való emelkedés elemzése döbbentet rá, már majd nem a korábbi csúcsoknál van az index és az emelkedés struktúrája nem változott teli át fedésekkel egy része különben azt nem értem hogy ezt Den. és Pechter nem látja, hogy igen LD szagú ez az egész pedig ezekhez az LDhez totál nem értek de ez a fl fele ahogy már írni akartad de nem írod vagy egy A hullám vagy 1-es amiből az köv., hogy minden kép lesz esés de a korábbi aljakat nem viszi ki most utána teljesen mindegy, hogy föl egy 3-as vagy egy C jön a korábbi csúcsok fölé megy. Ahogy elnézem Den tovább erőlteti a 2-est hát megmondom őszintén az előbb le írtak alapján erre egyre kisebb az esély. Na mit szólsz ha így le írod nekem az emelkedést lehet nincs kontra részemről.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :o) Csak azért kezdtem el gondolkodni az emelkedésben, mert nem szakadt be a piac. Dan lefelé jövő Ld verziójában a korrekció hossza miatt kételkedem, nem szabályos. Ennek ellenére azért sok a bizonytalanság!

      Delete
  4. sziasztok...hetvegere olyan momentumot kaptak a tozsdek ami nagy valoszinuseggel folytatodni fog...bux eredeti verzio melle igy kotelezo egy alternativat allitani...az az igazsag hogy nalam ez az alternativa most erosebb mint az eredeti elgondolas,,,korrekcis csatorna penteken tamadva,torve forgalmacskaval..
    bux 15 bear
    ..ekkora merhetetlen szenvedes utan a bux robbanas gyanus...
    bux bull

    ReplyDelete
    Replies
    1. bull verzio eseten cel sima buxnal 18600 ha W-vel lesz egyenlo Y....

      Delete
    2. Ami gyanús hogy a komponens részvények közül heti szinten maradt a változatlanság kivéve a richtert az ugrott meg. Igen nagy duranás volt pénteken a tőzsdéken heti szinteken a változatlanság dominál különben az SP,DJ, kivéve a korábbi tetőt pl. SP esetén 1383-at egyetlen index sem érte el a BUX majd nem, ami felettébb gyanús a heti SP ék hetesre eddig soha nem tudtam éket be illeszteni 2009-töl nagyon adja magát.

      Delete
  5. otp messzebbrol...buxra ugyanezt gondolnam,be lehet helyettesiteni,nincs kedvem azt is firkalni:)...kossetek bele..ne az ertekeket nezzetek..
    otp napos

    ReplyDelete
  6. Sziasztok!

    Én egyenlőre óvatos lennék, az eredeti elképzelés szerint a nagy megugrás után egy lefelé menetnek kellene jönnie, még mindig a július 7-ei elemzésre utalva.
    Örülök, hogy mindenki ennyire bull lett, főleg Twer .o)
    Maradok egy óvatos megközelítésnél, a nagyobb képen még mindig sok verzió lehet, él még a piros és zöld verziók közül mindegyik. Csak a példa kedvéért, ha a piros ED verziót vesszük, akkor a hsz-nek csak a harmadik hullámát látjuk.

    Bux elér egy elég magasról érkező erős csatorna tetőt, fognia kellene, ha csak átmenetileg is. Szerintem a péntek a shortok zárásáról szólt, érdeklődve várom a hétfőt, mit mutat a piac. Később elemzés oldaláról is közelítek majd!

    ReplyDelete
  7. nem lehet itt senki se bull se bear..korrektiv rangatozas,erdektelenseggel kombinalva..lehet meg nagyobb kepen egy nagy B hullam kozepen vagyunk ami meg nagyon sokaig eltart..felorove mindent es mindenkit...

    ReplyDelete
  8. Nem vagyok annyira Bull, valóba az el. köv napok döntenek tehát ahogy AD írja shortok teljesen kirázva hiszen korábbi lokális csúcsokon az indexek, tehát a bikák ereje ezután jön mit tudnak vagy tényleg bele adnak a piacba és még a medvék is meg jönnek ez lenne még egy szép kis tűzijáték.

    ReplyDelete
  9. sziasztok,

    egy kérdésem lenne... (nem emléxem pontosan, pedig már biztosan elhangzott)

    wxy kombinációnál....ha vmely 'tag' hsz lenne.... akkor nem folytatódik tovább a korrekció, hanem visszaáll a trend...
    pl. w-x-y megvan és xx hsz lesz, akkor a 'z' elmarad, és irány a fő trend....

    köszi mindenkinek! :-)

    ReplyDelete
  10. Szia Csabesz!

    Annyi a hivatalos álláspont, hogy az "utolsó" hullám a hsz. Azaz, ha X hsz, akkor tényleg befejeződik a kombináció, vagy az utolsó tag a-b-c helyén van hsz, akkor pedig folytatódik a trend.

    ReplyDelete
    Replies
    1. AD erről egy ábrát ha nem fárasztó fel tennél és csatolhatnád a nagy képhez vagy más hová, hogy bármikor elérhető legyen.

      Delete