Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Saturday 9 June 2012

Bux - napos várakozás

A legutóbbi elemzésben erre számítottam:
"Napos ábrán a legnagyobb segítséget az RSI adja, dupla horog az MA9-es átlag felett, melyről elindult felfelé. Ez bull jelzés, ami azt jelenti, hogy elindulhatott a korrekció. Egyenlőre a korrekció alakjára semmilyen fogódzót nem kaptunk ezért nehéz megmondani  meddig fog emelkedni. Legnagyobb esélyt a 17.500-nak adnám, de a 17.000-es szintet szerintem biztos eléri."


A várakozás szerinti emelkedés bekövetkezett, elérte az első biztosnak jelzett szintet, naposon a zóna fölé szúrt, de nem tudta azt a szintet megtartani. Az RSI 52-ig jutott, ideális szint egy fordulathoz, vagy pihenőhöz. 
Kisebb tf-n sem tudom biztosan megmondani, hogy milyen szerkezet jött felfelé, a korrekciós csatornából kilépett, ezek szerint kisebb az esélye, hogy ZZ volt, azaz, inkább 1-2-3-nak kellene számozni, ami azt jelentheti, hogy a lefelé menet esetleg egy 4. hullám, amiből lehet még egy emelkedés felfelé, a jelentősebb esés előtt, de ebben most bizonytalan vagyok. Majd megnézem kisebb tf-n. Napos alapján egyenlőre nagyobb eséllyel még azt mondom, hogy egy esés után számítok 17.500 elérésére, ami majd kijelöli A végét.


Bux napos chart:

No comments:

Post a Comment