Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 12 February 2012

Bux - várakozás a 8. héttől

Nem akarok sokat írni, lefordult, ez bizonyossággal kijelenthetjük. Azt, hogy hol volt a csúcs egyenlőre csak feltételezzük. A hét második felében esett a piac, a várakozások szerint. A heti chart alapján célzónában a piac lefordult, a fibo szintek közül az 50%-os fogta a felfelé kört, igaz egy spike láthatóvá vált, de, mint a charton látjuk nincs jelentősége. RSI 60-as szinten fordult lefelé, bear a piac a nagy képen továbbra is. A piac a korrekciós csatornában maradt, a felfelé menetel nem 3. hullám!

Bux heti chart:


Órás ábrán két verzió fut, attól függően, hogy hová tesszük az 5. hullám végét.  A csonka hullám verzióját nem vetem el, előre oda számoltam a végét az éknek, mivel a várakozás szerint teljesült (600-ig vártam, 650 lett), ezért amíg nem töri a piac elsődleges verzióként viszem tovább. A másik verziót alt számozással jelöltem. Ha magas retrace lesz, ami a szaggatott vonal fölé viszi a piacot a piros számozást el kell vetni, nagy eséllyel a kék zónába érkezik a piac. Ha a piros számozás lesz a nyerő az ábrán jelölt magasságokba viheti a piacot.

Bux órás chart:


A piac hamarosan színt vall, megmondja, hogy melyik értelmezés a jó, emelkedés lesz, a kérdés, hogy meddig. Nem akarok a futó verziók között esélyt latolgatni, a piros számozás szépen adja magát és a célzónát is, megnyúlt 261%-os 3. hullám, esélyes lehet, hogy az 5. is megnyúlik és a 4-nek kicsi retrace szintje lesz. A bajom vele, hogy túl szép, erre pedig az elmúlt időszakban nem volt példa...
A piac lassulni fog, mert mindkét verzió szerint korrekció jön,  a kérdéseinkre a választ nagy eséllyel csak kedd után kapjuk meg.

No comments:

Post a Comment