Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Saturday 21 January 2012

Bux - várakozások 5. héttől III. rész

Óráson óriási a bizonytalanság, minden valószínűség szerint a teljes számozást, majd egy magasabb szintű korrekció után lehet megmondani. Minden, amit leírok csak egy hangos gondolkozás, még véletlenül se kereskedjen senki ez alapján!

Látható óráson egy divergencia, ami arra utalhat, hogy közeleg egy korrekció.

Bux órás chart:


Ha az elsődleges hetes és napos verzió szerint próbálnám meg beszámozni az emelkedést, akkor a következőt mondanám. A piac jelenleg még csak a 3. hullámban lehet, vagy éppen most fejezhette be. Az intermediate C hullám indulása valóban egy LD-vel történt, azonban nem úgy nézett ki, ahogy először gondoltuk, egy exp. LD lehetett a tettes. (kijelentés csak akkor, ha magasabb szintű trendfordulat megtörtént)

Bux órás chart:


A fenti elképzelést két dolog erősíti, egyrészt az RSI, mely nagy eséllyel azt mutatja, hogy még nem volt 4. hullám, közeleg egy letörés/korrekció, illetve alátámasztaná a megnyúlt 3. hullám verzióját a Fibo szint. Ez nem jelent bizonyosságot, csak egy gondolat. Ugyanilyen gondolat, hogy a korrekció esetleg nem lesz mély, hanem adott esetben egy erős exp. flat, vagy egy hsz. Korrekciót végét legnagyobb eséllyel 18.350 környékére tenném, amennyiben nem megyünk újabb csúcsra előtte.

Kisebb timeframre való lemenetelt nem tartom szerencsésnek, nagyon elmélyedtünk/elmélyedtem benne és a nagy képet nem vettem megfelelően figyelembe, egyenlőre nem megyek alacsonyabb szintre.

No comments:

Post a Comment