Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. március 6., vasárnap

Bux és Bux1112 várakozás - 2011 10. hét I.

Érdekes lefordulásnak lehettünk tanúi a pénteki napon. Amennyiben holnap réssel lefelé nyitunk, komoly bearish jelentése lehet, a kialakuló sziget alakzat miatt. Véleményem szerint sziget megjelenésére inkább kisebb az esély, de benne van a pakliban.

Bux esetében FIBO 78,6%-os retrace szinten fordult meg a piac. Különböző szinteken, jelen helyzetben akár 1-2-1-2-1-2 formáció is fennállhat, természetesen bearish szcenáróban. A jövő héten esést várok a piacon, ha sikerül a piros vízszintes szintet átvinni, komoly esély mutatkozik a kék karikákkal jelzett célzónák elérésére. A fő kérdés az esés valóban impulsive módon következik e be, most nagyobb eséllyel arra szavaznék, hogy igen.

Bux órás chart:


A határidő esetében is hasonló a várakozás, célzóna   a kék karikával jelölt szintek lehetnek.

Bux1112 órás chart:


Mindkét esetben a mozgás akár el is döntheti az elmúlt időszak hezitációját, illetve erősítheti, hogy tovább húzódik és nyúlik a korrekció. Van a fejembe a fentiektől eltérő verzió is, egyenlőre ezt látom a legreálisabbnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése