Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 26 October 2011

Bux és Bux1112 - várakozás csütörtöktől

Hasonló a helyzet, mint a Molnál, valószínűleg az olajpapír volt a "ludas" abban, hogy a bux nem érte el tisztán a célzónát és az ott lévő fibo szintet. Nekem éppen ezért kevés ahhoz, hogy kijelentsem itt is elindult a B hullám, főleg azért, mert a korrekciós csatorna alja fogta az esést.  Lássuk mit hoz a holnap, képes e befejezni a küldetését, vagy a MOL gyengesége miatt, már nem lesz energiája. Szép a lefelé tartó mozgás, de nekem most megerősítés kell!

Bux napos ábra:

Bux órás chart:


Bux1112 napos ábra:


Bux1112 órás chart:

27 comments:

  1. Egyenlőre optimista a piac ázsiában és a devizákkal szemben is erősödött a forint, a pozitív nyitás nem kérdés, az annál inkább, hogy meddig leszünk képesek elmenni

    ReplyDelete
  2. Hír, ezért hírkereskedelemre lehet számítani:

    Megvan az EU-s csomagról a megállapodás. Gyakorlatilag Görögország csődbe ment és ezt elismerték.

    ReplyDelete
  3. A magyar sajtó nem fogalmaz egyértelműen, az európai bankok nem mentek bele a görög adósság 50%-os elengedésében, miközben a nemzetközi sajtó ezt írja le, mint megállapodás.. hol az igazság?

    "European Union leaders announced an agreement early Thursday on debt crisis measures, including a hard-fought deal with private sector investors to take a 50% loss on Greek bonds." - money.cnn

    "A bankok viszont nem mentek bele a görög adósság több mint felének leírásába. Görögország simán csődbe mehet. Az EFSF-be kínai pénzt remél Európa". -index

    ReplyDelete
  4. Vajon ilyenkor érvényesíteni tudják a bankok a CDS-eiket? Elindulhat a cunami?

    http://buxelliott.blogspot.com/2010/12/cds-cunami-kitekintes-jovore-2011-2012.html

    ReplyDelete
  5. ...és még egy bejegyzés azoknak, akik nem olvasták

    http://buxelliott.blogspot.com/2011/10/30-az-esely-magyarorszagon-az.html

    ReplyDelete
  6. üdv AD

    Ezek most feltett bejegyzéseid, meg tévesztőek főleg egy új számára. Különben biztos vagy te abba, hogy egy lefele kör után lesz egy fel fele, mert nekem egyre erősebb a meg győződésem nem lesz mert szerintem ez a nagy 4. hullám és indul az 5. Amely ahogy Naitsszal írtuk 13xxx BUX és 2000 körüli OTP, jelent.

    TWER

    ReplyDelete
  7. Nem szoktam reagálni, de most azt hiszem egy kicsit fogok és ezzel lezárom a témát.

    Stockland:

    "Hiába ír az ember, mindenki csak beszél és minden perceben átírja magát. Mondtam, hogy egy poercesen nem kéne ennyire elliottott vizsgálni. Mondják Danerics is harmadszor írja felül SP célárát. Persze.. Nem tudom honnan akasztottak le ennyi bux szakértőt, szarvas, és cimbi számukra eredményes munkát végezhettek, mert kinőttek az elliottpalánták, akik perces grafkonokat elemezenk, és nem győzik felülírni a chartokat. Adnak megadtam a saját elliott gondolatomat, hétvégétől teljesen átfordította az összes chartját, amit lerajzoltam felrajzolta kiszerkesztve. Számomra jó, legalább ki van pontozva.
    Az az érdekes, hogy elliotton felül alakzatokat nem ismernek a tagok, na mindegy.. lényeg hogy van egy hely, ahol én is találhatok új számomra ismeretlen értelmezést, ezt hiányolom minden más helyről, így csak gratulálni tudok nekik, de azt látom csak elliott kevés, de ezt a szakértői is megmondták, elliott önmagában kevés, de irányt ki tud jelőlni. „ - Hathor

    Aki olvas az tudja, hogy nem szoktak befolyásolni mások észrevételei próbálok a saját fejem után menni.(néha nagyon keményen, mindennel szemben, volt amikor bejött és volt amikor nem, két példa: nyári lefordulás, mostani trendforduló naposon) Az ésszerű hozzászólásokat elfogadom, értelmezem. Aki nem érti Elliott rendszerét és nem is akarja megérteni, azzal engedtessék meg, hogy a jó szándékom ellenére sem foglalkozzam. A legnagyobb gond az, hogy, aki megtanul 5-ig számolni az néha azt hiszi ismeri a rendszert... tapasztalatból mondom, hogy szerintem nem.

    Hogy az írására fordult? Bizonyára, aki olvas majd eldönti. (az azt is tudja, hogy decemberig korlátozott a lehetőségem és eléggé megfeszített dolog a blog, nem fejtem ki, hogy miért, aki olvas tudja, aki nem majd utána keres)

    Október elsején felrakott ábra, pár héttel ezelőtt volt, aki olvas az látta tudja és ismeri az akkor felvázolt gondolatokat, az általam elvárt fordulatot és a célzónákat:

    http://buxelliott.blogspot.com/2011/10/bux-es-bux1112-varakozas-41-hettol-i.html

    Akinek fogalma sincs arról miért jött létre a blog (nagybetűkkel a cím alatt), saját tudására büszke, nem ad, csak nagyképűsködik (legalábbis megnyilvánulása ezt takarja, nem szemtől szembe, hanem csak úgy mások mögött) arra nem hiszem, hogy energiát kell szánnom(nem is fogok a jövőben), annak nem szükséges velünk foglalkozni. Aki tudja és ismeri a szent Grált, annak bizonyára nincs szüksége erre az oldalra.
    Korábban is voltak ilyen emberek, bepróbálkozások, de szép lassan a közösség kiirtotta őket, valószínűleg elmentek vagy csendben maradtak. Olvasni, majd kritizálni mindig könnyebb, mint írni, előrejelezni.

    Vissza kell olvasni néhány 100 bejegyzést... Korábban leírtam, hogy a kis tf-t gyakorlásnak, játéknak szánom, mert a kis tf miatt sok alakzat alakul ki, ezért segíti a tanulást, hetesen ezt nem lehet megtenni, mert lassú.

    Ha valakinek van egy kialakított módszere, ami 100%-ban működik, az ne változtasson, használja, de ne becsüljön le másokat, akik az út elején állnak.

    Az internet szabad, bárki írhat elemzéseket és meg is oszthatja másokkal. Aki dolgozik, az hibázik is, be kell vállalni! Lássuk ki mire képes, naponta, esetleg online.

    A PIAC MINDIG ELDÖNTI KINEK VAN/VOLT IGAZA!

    ReplyDelete
  8. Szia Twer!

    Semmiben sem lehetek biztos, meglátjuk mi lesz, ezek a tegnap esti gondolatok, egyenlőre emelkedik a piac, meglátjuk mit hoz.

    ReplyDelete
  9. Sziasztok !

    Ad, egyre esélyesebbnek tűnik számomra az (azt hiszem) általad tegnap említett egyik verzió, mely szerint B/A/3 volt tegnap záró környékén. Most ezen verzió alapján B/A/4-ben lehetnénk (célárát már teljesítve). Ennek a verziónak sarokpontjai : 1=17.725, 2=18.049, 3=17.233, 4=17.832?, 5=17.300 alatt?.

    ReplyDelete
  10. Szia Lacika!

    Lehetőség. Én még figyelném a piacot, nehogy délután elérje a korábban vázolt célárakat és kiderüljön, hogy lefelé tegnap csak egy C jött.
    Korrekciós csatorna fogta meg az esést, ez a negyedikre jellemző.

    ReplyDelete
  11. október 2.

    http://buxelliott.blogspot.com/2011/10/bux-es-bux1112-varakozas-40-hettol-i.html

    ReplyDelete
  12. Teljesen igazad van, most mozizni kell szerintem is, információra van szükség.

    ReplyDelete
  13. ""Az az érdekes, hogy elliotton felül alakzatokat nem ismernek a tagok,"".....jajjjjjjjjj ez nalam a csucs.....de komolyan...szerintem pedig aki elkezd elliottal elemezni az mar regen tul van minden mas alakzat megismeresen....ez 100% Hathor.....charlie..

    ReplyDelete
  14. megjött... OTP naposon a piros zónában

    ReplyDelete
  15. ..én tényleg nem ismerem őket, de lehet nem is akarom, mükszik ez így .o)))

    ReplyDelete
  16. Érdekesség, hogy OTP kiment új csúcsra, míg BUX hati nem. Kíváncsi vagyok, BUX hatiban a 20MA-val mit kezd majd a következő órákban (órás chart-on). Szerintem sanszosabb, hogy az órás zárókra visszarakják alá.

    ReplyDelete
  17. (amúgy az a fentebb általam vázolt verzió, mely szerint tegnap késő délután B/A/3-at csináltunk, behalt, nem kell vele számolnunk már)

    ReplyDelete
  18. van egy kis tf-es érdekesség : mintha 18.123-17.850-ig egy 1. hullám lenne, 18.000=2. hullám, most mehetnénk le e szerint 17.650 alá. Na, meglátjuk. (csak mint érdekesség írtam, illetve mint egy későbbi nagyobb esés potenciális kiinduló része)

    ReplyDelete
  19. ""...A 40 milliárd forintnyi meghirdetett mennyiségre mindössze 22,8 milliárd forintnyi vételi ajánlatot nyújtottak be az elsődleges forgalmazók a mai 12 hónapos DKJ-aukción (D121017), amelyet látva egyetlen ajánlatot sem fogadott el az Államadósság Kezelő Központ. Az aukció így sikertelen lett, amelyre még a 2008 őszén akadozó állampapírpiac mellett sem volt példa. Utoljára meghirdetettnél kevesebb benyújtott ajánlat 2003 januárjában volt a 12 hónapos aukciók történetében, de még akkor is adott el papírokat az adósságkezelő.""
    ...ilyen,mondhatjuk nagyon jo hangulatban ez van,mi lesz ha beborul??..charlie..

    ReplyDelete
  20. Forrás: pf
    "...naposon van még benne szufla akár 4000 környékéig, H4-en meg már gyöngyözik a homloka de azért longos még. Ha kész, egy függőleges vonal lesz az egész kb. 2800-ig."
    szarvasvadasz

    kaphatnék realt
    otp
    otpts03
    hati

    zsozé

    ReplyDelete
  21. üdv zsozé,

    otp 3660-70
    otpts03 1985-90
    hati 17940

    csabesz

    ReplyDelete
  22. kösz csabesz
    :)
    zsozé

    ReplyDelete
  23. Jó hír, hogy Szarvasvadász célára is megegyezik Ad-éval, így még biztosabb a bekövetkezése OTP-re (Ad, egész pontosan 2900-at mondott, ha jól emlékszem).

    ReplyDelete
  24. 14.30 usa gdp!!!!..charlie..

    ReplyDelete
  25. Charlie!

    Küldtem emailt!

    ad

    ReplyDelete
  26. Sziasztok!

    Ma különösen elfoglalt napom volt nem tudtam benézni ide, főleg hogy Addel leveleztem majd 3órát, mellette 3órát nem voltam gépnél.

    Látom bemásolt AD! Mi volt az újdonság, amit itt nem beszéltünk meg? Mindenre beraktam a választ Adnak stokin. Nem is akarok sokat beszélni mellé, mert tiszteletben tartom oldalát és benneteket, ez a Ti oldalatok!
    pénteken érkeztem az oldalra. Mivel? Vigyázzatok mert elvihet benneteket ez az elliott hullám! Megkérdeztem van itt valaki egyáltalán longban? Nem volt, mert az egész blog shortolt, mondtam óvatosan! Mondtam egyperces Tfre tradeltek, veszélyes! Kérdeztem itt is honnan lett itt ennyi elliott szakértő, ott palántának neveztem viccesen. Kérdeztem hol tanultátok? erre mondjuk választ nem kaptam, de gondolom szarvas, vagy cimbi tréningjén, ezt is kérdeztem itt. Írtam eredményes volt munkájuk. Ezzel sem tudom mi a baj. Na mi is van még?
    Alakzatokat nem ismertek. Ezt Ad mondta, meg még valaki, és kértétek mondjam el mit mutatank, mit jelentenk, hova mutatnak. Ezt is közösen megbeszéltük.

    ADnak mutattam chartokat szombat este, megkérdeztem mi a véleménye, Ő szerkesztett-e már hosszabb távon Elliottot, hogy abban hol tartunk.
    Kiraktam ezt a chartot neki a Szombati átírt Mol elemzésébe, hogy én így látom hosszú elliottot.
    Szombat esti elliott képem:

    http://postimage.org/image/1lwrsppg/

    erre másnap felrakva az övé:

    http://postimage.org/image/7zd81seh3/full/

    Ad a következőt írja a 4bux képem után, mert még volt 3Bux képem mellé:

    "A hétvégén végre elég időm volt, átnéztem a teljes piacot. Értelmezésbeli változást hajtottam végre, azaz egy másik verziót támogatok, mint korábban. Ez alapján még van egy hullámunk felfelé a nagyobb esés előtt, azaz nem láttuk még A pontot"

    megjegyzés ami a blogjaiban született köztünk:

    Szia Ad!

    Látom kaptál egy kis ihletet tőlem..

    hasonló a rajzunk, mondhatnám azt is ugyanaz.

    Hathor

    2011. október 23. 14:03

    -----------------------

    Ad írta...

    Szia!

    Részben igen.


    -------------------------------

    Felüírta az összes lefele mutató chartot, és felfel mutató jött ki. Kappa megkérdezte mi ez a 180fokos fordulat long irányba, mert Ő nem hisz benne. Én feltöltöttem a képem szombaton, vasárnapra ki volt szerkesztve a Blogon, utána kommenttel:

    "Hathor bejegyzése emlékeztetett arra, hogy régen raktam fel nagyobb képet az index várható alakulásáról. A havi képen sok változás nincs, igaz, hogy a legutoljára feltett havi chart valamikor szeptemberben történt, nyilván azóta csak egy gyertya keletkezett. Amit anno vártam a szignálvonalak fogták az esés, elindult egy korrekció felfelé."

    Mi történt? A shortosok elkezdték zárni a pozikat 18Kfelé. van aki nem. át kellett mindent szerkeszteni. Állítólag, ezt is Ti írtátok: Daneric 3x írta át SnP célárát. Ezt sem a kisujjamból szoptam ki.

    szókimondó vagyok, ártani nem akarok senkinek.

    Az egész egy itteni olvasó, de stokin, PFen író tag jelzésére indult, aki szintén helyeselte, hogy nem lehet értelmezni a sokátírt chartot amit mondtok, hogy most Apontra megyünk, most ED, most4esre mehetünk.. de melyik instrumentumban, melyik Tf-ben, azt mi olvasok nem tudjuk.

    Mi az ami újdonság volt ebben, és itt nem írtam le??

    Nem írtam stokin sem nevet, sem blogot, sem Ad-ot sem semmit, egy itteni olvasónak válaszoltam ott!

    Köszi, hogy elmondhattam.
    Szándékom itt a segítség volt, magamnak nem kell chartolgatnom, én tudom mi van az ábráimon, mit látok, mit várok!
    ?ost sem írnám megint itt le, de ha be vagyok másolva, akkor meg kell magyaráznom.

    Béke! PEACE!

    Hathor

    ReplyDelete