Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday, 2 October 2011

Bux és Bux1112 várakozás a 40. héttől II. rész

A bejegyzés első része: link

A hetes vagy nagyobb timeframek után nézzük meg mi történik a következő szűkebb időszakban. A nagy tf-ek azt mutatták, arra utalnak, hogy hamarosan jöhet egy korrekció, ami a legnagyobb lehet a júniusban megkezdődött esésben. Figyelem, nem lett még kimondva, hogy megtörtént a mélypont elérése!!!

Napos ábrát kezdtem el elemezni és - ahogy azt mindig tennem kellene -  a bux grafikonját néztem meg. Az elsődlegesnek tartott számozás (az OTP miatt váltottam rá néhány napja) biztosan nem jó, azaz marad a korábbi, hogy az indexben 4. hullámban vagyunk, mert a gafikon alapján a második hullám az első kiindulási pontján túl ment.  Ami a számozás érdekessége, hogy az első és harmadik hullám hossza megegyezik, azaz nagy valószínűséggel az 5. rövidebb lesz! 

Megj.: A határidő esetében ez a belenyúlás nem következett be. A hullámtérbe hatolás napi záró és nyitó szinten jelent meg.

Az ábrán jelöltem egy ellenállási zónát, melyen nem mehet át az index a felfelé körben, hiszen akkor megsérti az első hullám terét. Az első hullám jelen esetben momentumosabb, mint a 3. (ahogy az OTP esetében is, ahol ez volt a legfőbb indok a két verzió közötti választásnak - érdemes lesz ott is minden lehetőségre figyelni!)

Bux napos chart:

Bux1112 napos chart:


1 comment:

  1. Szia Twer!

    Végig néztem majdnem mindent, lehetőségek 3 részben.

    ad

    ReplyDelete