Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. szeptember 26., hétfő

új olvasóknak

Az elmúlt napokban érezhetően sokan csatlakoztak a blog olvasótáborához, nekik szól a következő néhány fontos dolog a bloggal kapcsolatban:

A blog a tanulást szolgálja

Sokszor hangzik el, hogy az oldal a tanulást szolgálja.  A tanulás nem csak az olvasóra, hanem a blog szerkesztőjére, azaz rám is vonatkozik. Nem tartom magam mindent tudónak, sőt folyamatosan tanulok. A naponta megírt elemzések segítenek abban, hogy felmérjem hol állok, folyamatosan és akár historikus visszacsatolást adnak a fejlődésre. 
A nyilvánosság ereje rám is hat, a hozzászólásokkal együtt motivál és felelőssé tesz, ami belsőleg arra késztett, hogy folyamatosan foglalkozzam a témával, nekem ez a haszon, amit a blog írása ad.

Mini etikett

A bloghoz mindenki hozzászólhat, ne féljetek, itt mindenki kezdő, ha kérdésetek van nyugodtan tegyétek fel. Célszerű választani egy nicknevet, névvel rendelkező ember előbb kap választ a kérdéseire :o), ez pusztán pszichológia. Névvel a közösségnek is előbb tagjává válik az új vagy régi "jövevény".

Ezidáig "troll" nem került az oldalra, reméljük ez így marad. (Az számít trollnak, aki lerombolja a virtuális közösségeket, provokatív, heccelődő, értelmetlen beszólásaival.)

Véleménnyel szabad, sőt kell is vitatkozni, de kizárólag érvekkel. A személyeskedést kérlek kerüljétek, a sértődésen kívül nincs más eredménye, ráadásul rombolja a közösséget!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése