Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 26 September 2011

OTP - várakozás keddtől

Egyenlőre a tervek szerint, még akkor is, ha vadász ábrája elejtette a kétkedés morzsáit, amit bizonyára éreztetek. Amikor elragadnak az érzelmek nem lehet kereskedni, elemezni, meg kell várni még megnyugszik az ember és képes racionálisan látni a világot. Remélem ez megtörtént, mert az érzelmek kizárása elsődlegesen fontos a megfelelő elemzéshez, a várakozások megírásához.

Perces ábrát szemlélve és az indikátorokat is mellé téve, látható, hogy az ED megérzés jó volt, és most már be is tudom megfelelően számozni, B és D elhelyezésével volt probléma. E pont várt zónáját telibe kapta, egy kis kiszúrással délre. Megugró forgalom az utolsó csúcshoz, majd fordulat.  

OTP 1' ábra:


Óráson és naposon is megfelelő a kép.

OTP órás chart:



OTP napos chart:


Várakozás:

Egyenlőre a saját verziómat, azaz az elsőt viszem tovább, ahol trendforduló van.

Holnap lehet egy csökkenés, de már nem megy új aljra, majd, akár a csökkenés elmaradásával is, emelkedés. Az emelkedés módja, sebessége sokat elárulhat a jövőről. Célárakat az ábrán jelöltem. Szerintem az elsőt mindenképpen eléri, de annak örülnék igazán, ha a párhuzamos egyenesekből kitörve a 2 zónán is túlmenne. A második zónába érkezés és a párhuzamosokon belül maradva még negatív jelzést adna a piac, azaz bear.

OTP 1' chart:

OTP órás chart:


Holnap, holnap után lehet egy TF nap is, a lehetőségek adottak, jöhet egy 3. hullám felfelé, mely nagy forgalmat hozhat, akár a shortok zárásával.

No comments:

Post a Comment