Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 29 September 2011

OTP várakozás péntektől

ED, most lehet igazán látni, hogy a háromszögek tudnak kavart okozni a gépezetben. Játszott velem és játszhatott veletek is. Abban nem vagyok biztos, hogy teljesen kész, D és E pont még változhat. Ideális korrekciós szint lehet 3.100, több oldalról is, de várjuk meg milyen szerkezetben esik, milyen lesz a korrekció. Az ábrán a jelölt szint átvitele a további növekedés feltétele, de előtte lefelé várom, tehát a téglalap a korábbiakkal ellentétben nem célzóna!

OTP napos chart:




OTP órás chart:


A zónákon nem módosítottam sokat, az esés szerkezetétől függően várom a fenti zónákba a papírt. Ha ZZ korrekció alsó, ha flat, akkor a felső zónába.
Szerintem nagyobb az esélye a ZZ-nek, akkor 3100-at az első körben eléri, majd emelkedés, magas retrace szintre és újra esés egészen le a réshez, de lehet ez már jövő hét.


OTP 1' chart:



10 comments:

  1. üdv AD

    Optimista amcsi zárás után, mindenki valószínű pozitív nyitást vár tehát a tömeg, meg kockáztatom nem lesz annyira pozitív csak ne hogy mínusz legyen. Folytatva a gondolatot a piac egy igazi fordulat után nem hagy 4-5 nap gondolkodás időt ez a ringó-hitó mikor már mindenki el hitte fordul a piac. Tegnap be szálltak longba a késő érkezők ezért nem volt fordulat. Továbbra is tartom az OTP 2300-as cél árat. Nézd vannak itt jobb és erősebb bankok is a világba és bizony a 80% már közel van a 2009-es mély ponthoz. Az OTP a legjobban teljesítő de nem sokáig.

    TWER

    ReplyDelete
  2. üdv Mindenki

    Amit most írok független elliottol. A valós fordulatok 90%-ba hirtelen és gyorsan következnek be. Ez úgy néz ki hogy a piac még egyik nap 4-6% esik majd a következő nap hasonló 3-5 mínusszal nyit és itt a fordulat, a másik eset szintén 5-6% esés a köv. nap fent nyit 2-3%-al apró doji gyertya majd a 3. nap szintén rés fel és 4-5% emelkedés ezek a fordulós napok aki nem hiszi nézzen utána. Ebből azt akarom ki hozni, hogy most közel se láttunk ilyen fordulatot.

    TWER

    ReplyDelete
  3. Szia Twer!

    Továbbra sem zárom ki, hogy háromszög volt és most 1-2-3-ban vagyunk, de ebben az esetben a 3. hullám olyan ritka felállást mutat, ami csak kevés esetben van.

    Nézd meg az ábra jelölését! Ha háromszög volt és jön egy 5. hullám lefelé, akkor az első hullám momentumosabb, értsd gyorsabb esés, nagyobb forgalommal, mint a 3. Létezik ilyen, de ha valószínűséget nézek ezzel kisebb eséllyel szabad csak számolni.(de nagyon kicsi eséllyel)

    Sokat gondolkozom rajta, mert az SP szépen mutatja a háromszöget, ezzel pedig inkább a lefelé 1-2-3 mutat összefüggést.

    Végül is nekem mindegy, nincs napon túli pozim, bármelyik irányba mehet.

    ad

    ReplyDelete
  4. Ha abból indulunk ki, hogy 4. hullám, akkor van még egy kör lefelé, majd fel, utána nagy esés. Ha emelkedés, akkor van egy kör lefelé, majd felfelé és felfelé erős impulsive mozgás lesz.

    Szóval jelen esetben (még) mindegy, mi a nagy kép, a folyamatban pedig infó keletkezik, hogy melyik lesz a valós kép.

    ad

    ad

    ReplyDelete
  5. Nagy eséllyel 3 hullám jön lefelé, legalábbis amit látok, az a lefelé tartó a hullám 2. hulláma egy háromszög...

    ad

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. sziasztok!

    A mai napom eddig olyan, mint a mesében. Hol volt netem, hol nem volt netem. Nem is mertem semmit lépni.
    Ad! ezt írtad! "Nagy eséllyel 3 hullám jön lefelé, legalábbis amit látok, az a lefelé tartó a hullám 2. hulláma egy háromszög" - vagyis további esés lesz, ha ebből letörik? kicsit lehet zsákolni 3100-nál?
    köszi

    ReplyDelete