Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday, 29 September 2011

Bux és Bux1112 - várakozás péntektől

Kezdek először a napos ábrákkal. Több verzió is van, ami számomra a legvalószínűbb az a következő. A valószínűségi következtetéseket a Cimballi által csak vezérlőelveknek mondott szabályok alapján állapítottam meg. (egy ciklushoz tartozó korrekciók jellemzői, mélysége, időbeli megvalósulása stb.)

Bux napi chart:


Bux1112 napi chart:


A  fenti ábrák szerint volt lefelé egy teljes Elliott ciklus, azaz egy nagyobb korrekció következhet. Kérdőjeles, mert előtte szeretném látni a trendcsatornából való kitörést. Ha jön a korrekció, magas célárat érhetünk el, előzetesen 20.000 környékét mondanám. (lehet, hogy már nem a bux1112, hanem a bux 1212 fogja a küldetést beteljesíteni?) Tényleg, mindenki az esésre hajt, akkor annál erősebb a megérzés, hogy ez a jó számozás.

Nézzük a piacot kisebb timeframen.

A bux és a határidő képe nagyjából hasonló, ami elliotti számozást illeti. Újra számoztam a korábbi verziót, mert a 3. hullám jellegzetességei alapján így jobbnak tűnik. Nem vagyok biztos, abban hogy a teljes ED készen van e vagy sem, még lehet felfelé egy kör. Ha nem megy új csúcsra, akkor esélyes forduló pont lehet 15900+ környéke. A csúcs után esést valószínűsítek, mértékét nehéz előre jelezni, mert b hullám, ráadásul ZZ lehet a teljes szerkezet, ha nem korrekció, hanem trendforduló lesz, akkor a célár 3 hullámban, akár 15.000 is lehet, de erről majd később.

Bux1112 órás chart:


A lényeg kis emelkedés belefér, de utána esést várok, függetlenül attól, hogy hó vége lesz és függetlenül attól, hogy melyik számozás a helyes. Célárat nem tudok most mondani, bármelyik FIBO szint jó lehet , az esés szerkezetétől is függ.

No comments:

Post a comment