Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 14 September 2011

OTP - gyors


Amennyiben 4. hullámról van szó, akkor jelen korrekciónak a vége holnap délutánra várható. Azért tettem feltételesbe, mert nem vagyok biztos benne, hogy az OTP esetében is nem háromszöggel volt dolgunk és most csak egy első hullám ment le és nem a harmadik. Ha csak első, akkor magasabb szintekre lesz várható a papír, mint az előzetesen jelezve volt. Az eddigi csökkenés- belső szerkezetet nem tudok mondani - ideális (b) retracere ment vissza, azaz 50%, akár ki is jelölhető ott a (b) vége, azaz emelkedés jöhet, ami a bux1112-t is viheti felfelé. Egy picivel nagyobb eséllyel még csak (b) 2. alhullámát láttuk, de nem árt az óvatosság, mert alapszabály, hogy (c) hullámmal szemben tilos pozit nyitni!

2 comments:

  1. üdv AD

    Ahogy tegnap írtam boynak ez pont a háromszögből való letörés vissza textje lenne OTP 3850 vagy felé szúr a hati pedig 17400-ig a Mol pedig 15500 körül fordulna. Utána irány dél. El képzelhetőnek tartod holnap nyitóba meg lesznek ezek a cél árak.

    TWER

    ReplyDelete
  2. Szia Twer!

    Nagyobb eséllyel esés ma és holnap délelőtt emelkedés, órás alapján 7-8 óra a csúcs, ha negyedik hullám, ha 2. akkor nem tudok időpontot mondani.

    ReplyDelete