Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 14 September 2011

Bux1112 és OTP - várakozás - szerdától

Kezdeném először a hetes képpel, melyet sokszor emlegettem a megjegyzésekben.

Bux hetes grafikon:


Egyenlőre nehéz megmondani, hogy az esés 5/1 vagy  5/5 hulláma ért véget, ami esetleg lehet a piros 3/5/x hullám is.

Az index mozgását két papír mozgása befolyásolja jelentősen, az egyik az OTP, a másik a MOL. Charlie rakott fel egy MOL ábrát a napokban, itt egy OTP.

OTP órás ábra:


A legoptimistább jelölés van az ábrán, azaz ZZ-ben megy fel a 4. hullám korrekciója. Igaz erre kicsi az esély. Amennyiben valamiféle flat korrekció lesz (sőt OTP esetében egy dupla korrekcióra nagyobb esélyt látok), akkor a jelenlegi csúcs fölé már nem nagyon fog menni. Ez gyorsan ki fog derülni, ha 3.570 alá benéz, akkor nagyobb eséllyel lesz flat a korrekció. 3.500 egyenlőre erős támasz.

Az órás Bux grafikont szemlélve, a felfelé jövetel elért egy ideális szintet (megjegyzésben említett 38,2%), innen esés jön. Az esés mélysége fogja megmondani (adhat jelzést), hogy flat korrekció, vagy ZZ lesz a vége. Ugyanaz, mint az OTP esetében a helyzet. (a különbség fennállhat, hogy 4. hullám vagy 2.!)

Bux1112 órás chart:


6 comments:

  1. Én most 1 perces grafikonok alapján hamarosan árcsökkenésre számítok. Mintha 17.087-16.460 lenne a lefele korrekció "A" hulláma, és 16.460-tól mostanig fejezné be a "B" hullámot. ez alapján hamarosan indulnánk 16.460 alá.

    ReplyDelete
  2. Óvatosan, mert lehet, hogy már a C hullám megy felfelé!

    ReplyDelete
  3. igen, elég kétélű a dolog, egyelőre a forgalom azt erősíti meg, hogy tényleg már a C megy felfelé (utóbbi 1 óra 1 perces gyertyái alapján)
    Köszi, hogy szóltál !

    ReplyDelete
  4. Sem mellette, sem ellene nem nyilatkoznék, figyelem a piacot a jó set up miatt, lehet, csak holnap délután lesz olyan, amibe érdemes belépni

    ReplyDelete
  5. Nézd meg a bux1112 15'-est, ott inkább lefelé mutató jelek vannak, persze ha a LD volt. 15' OTP-n csak utólag fogjuk megmondani, hogy mi volt.
    A piac lassú mozgása inkább b irányába terelne, de még lehet esznek a brokik...

    ReplyDelete
  6. 5 percenként van kereskedés, ez (c) esetében csak akkor lehet, ha a belső szerkezetében a 2. vagy 4. hullámot éljük meg pillanatnyilag, négy biztos nem lehet, azt látnánk...

    ReplyDelete