Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 29 September 2011

Bux1112 várakozás

A határidőben csak 3 felfelé hullám látható, azonban a normál indexnél megvan az 5 hullám, még ha az 5. egy picit csonka is. Nem akarok sokat írni, mert egy b hullám mehet lefelé, (vagy 2.) amit a legnehezebb előrevetíteni. Ennek ellenére örülnék a további elemzés szempontjából a 15.000 érintésének. Előtte 15300- és 15400- erős ellenállás. Figyelem, ez nem határidő!

Bux órás chart:


Holnap negyedév vége, esni nem nagyon fog tudni pénteken, jó lenne ma befejezni a szerkezetet (esés), hogy holnap egy szép emelkedés indulhasson Ráadásul bux kosár változás is lesz, inkább ez utóbbi miatt az elemzés sok kockázatot hordoz!

3 comments:

  1. üdv AD

    Ha a le szúrást veszed 4.-nek, nekem nem igen tetszik így. Én hármat veszem ma jön a 4 és délután indul az 5. 16000-ig. Én nem vagyok abba biztos hogy egy nagyobb mínusszal nyitunk, csak ne hogy pofára essenek a shortosok egy jó kis pluszos nyitás esetén. Különben benne van a pakliba hiszen jó reggelről a piaci hangulat.

    TWER

    ReplyDelete
  2. Szia Twer!

    Sok mindent el tudok képzelni, nem is nagyon mentem bele. Az OTP esetében még nincs meg a mélypont, nekem ott kell 3100, sajnos tegnap a jó amerikai nyitásban visszament...
    Meglátjuk mi lesz, nem kell mindig kereskedni.

    ad

    ReplyDelete
  3. szia ad,

    az emelkedő ékből számolt célár 15300-ra mutat, ez még kevés esés lenne a további emelkedéshez?

    r

    ReplyDelete