Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. június 30., csütörtök

MOL várakozás - péntektől

A Bux emelkedését a Moltól várom. Amennyiben a fordulat 20.600 előtt bekövetkezik óriási momentumot kaphat felfelé. Ebben az esetben célár 22.500 felett. Egy dolgot nem tudok biztosra, mikor lesz a fordulat, ez létkérdés, ez fogja eldönteni a várakozások helyességét.

Mol órás chart:


Mol napi chart:


Molról felröppent hírek nem érdekelnek, nem befolyásolják jelen pillanatban az index viselkedését, még akkor sem, ha sokan erre akarják fogni. Nyilván óriási játszmák mennek a háttérben, melyben a közép-kelet európai térség energetikai hatalmáért megy a harc, az újságcikkek szerint az orosz titkosszolgálatok kemény szerepvállalásával. Ha igazam lesz, egyben Elliott rendszerének a nagyságát is mutatja, hogy az össztársadalmi psziché hogyan viselkedik...Meglátjuk..

8 megjegyzés:

 1. üdv Boy

  Nagyon úgy néz ki hogy a hatinél 850 nem csak cél ár hanem fordulat is. Én valahová ide tennem a 2. hullámot most indul szerintem a 3. fel.
  Lehet kár volt likvidálnod a longot most lehet már longolok is. te?

  TWER

  VálaszTörlés
 2. AD, mint említettem szerintem teljesen waste of time a magyar piacon játszani. Ha csak az utolsó 3 napot veszed, amióta megszavazták a görögök a csomagot, a nyugati tőzsdék eszeveszett iramba kezdtek fölfelé, (mi ez, ha nem hírre való kereskedés?), míg a magyar tőzsde meg ugyan olyan ütemben zuhan. Ki fogja ezt megfejteni tudni? Totál bukta az egész, és szerintem Neked, mint elemzőnek sem túlságosan tanulságos egy ilyen piacot cincálgatnod, ahol nincs likviditás, ellentétes mozgású a logikával és a (kinti) piaci eseményekkel, stb.stb., lásd Cimballi, aki pedig a nagy gurutok. Sokkal többet tudnánk midnyájan profitálni a tehetségedből, ha egy komolyabb tőzsdét figyelnél, mint mondjuk az SNP, vagy a DAX.

  üDV,

  Lupek

  VálaszTörlés
 3. Lupek

  Még most sem válaszoltál melyik brókernél vagy és mik a tarifák pedig szvsz többen kérdeztük.

  TWER

  VálaszTörlés
 4. üdv Boy

  Itt vagy egyet nem értek reggel ts02 310-n volt most 320-on és a forint erősödik a frankkal szembe.

  TWER

  VálaszTörlés
 5. Üdv Twer!
  Bocsi, most értem haza, úton volta, most 310 az érték 215 a CHF, ez így teljesen jó!
  longolsz már?
  imi-boy

  VálaszTörlés
 6. Szia Lupek!

  Azt hiszem tegnap előtt leírtam a véleményem, de nem tudom olvastad e, olvastad?

  ad

  VálaszTörlés
 7. üdv Boy

  Mivel a MOL meg sem mozdult csak az OTP ami már érett az esésere hétfőtöl a shortokat pakoltam vissza.

  TWER

  VálaszTörlés
 8. Szia Twer!

  Napon túl shortolsz?

  Teszek fel egy ábrát, érdekes lesz!

  ad

  VálaszTörlés