Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 18 March 2011

SP gyors

15' egy háromszög/ék. Szerintem hamarosan letörik.

15 comments:

  1. Le is tört belőle, bár nem túl nagy lendülettel.

    ReplyDelete
  2. üdv AD

    Ha minden igaz akkor a bux hétfő folytatja lefele a nagy 3. hullámot. Csak egy lesz a bibi az sp már az 5. hullámba van. Lesz egyáltalán 5. hullám a buxnál? Te hogy látod ezt a kérdést. Bár két különböző index de párhuzamot lehet azért vonni.

    TWER

    ReplyDelete
  3. Szia Twer!

    Holnap teszek fel ábrát. A mai csúcs lehet negyedik vége, elméletileg e környékére vártam volna a visszatesztet, még az új mélypont előtt, akár reális is lehet. Azt nem tudom eldönteni, hogy teljes sideways hullámot láttunk e vagy még nem.

    ReplyDelete
  4. üdv AD

    Ahogy elfigyeltem mint a bux és a határidő és a sp is szépen vissza mentek az eső trend csatornába. Ezt vedd figyelembe. Ne hogy charlie meg sértődjön tőled kérdezem a mikija egy 1300 fölé kiszúrást tett a sp-re ez nem totál sértene minden ellotti szabályt. Ebben az esetbe a további délnek menet be is fejeződne. De hála hogy nem hogy fölé nem ment de szépen vissza ment a csökkenő trend csatornába,

    TWER

    ReplyDelete
  5. üdv

    Még a tegnapi hírörömet amely a tőzsdék emelkedésének hajtó ereje volt ez a rakéta jövő héten ne hogy vissza fele robbanjon!! Miért?? Azt hiszem köztudott, hogy Kadafi a mai napig aktív vadász pilóta, valamint 1987-ben mikor a varsói szerződés tagállamai aláírták a föld-föld rakéták leszerelési paktumát. A kivont ütegekből Kadafi és szaddan vásárolt. Egy üteg felállása a következő 3db önjáró rakéta állvány rakétával 3db bemérő kocsi 3db számítógépes vezérlés. Ennek az egységnek az átvételénél személyesen jelen volt és addig nem távozott még ki nem képezték rá őt és embereit. (Ellenben Szaddánnal akinek hiába voltak meg a szkadjai nem tudott vele mit kezdeni.) Hogy honnan tudom mind ezt akkoriban elég közel voltam a dolgokhoz.(Bemérő voltam az egyik ütegnél.) Persze ennyivel nem elégedett meg Kadafi nukleáris és hagyományos fejeket is vásárolt. A hatótávolság ezen rakétáknak max 1500km. (Gondoljuk el ez a távolság bizony bizony veszélyes)Hatóerő a hagyományosnak fél pest totál romba tétele egy rakéta esetén. A nukleárist meg mindenki fantáziájára bízom. Tehát ezek ismeretében ez az ember ekkora haditudással egyedül egy v:::képes ::::


    TWER

    ReplyDelete
  6. szia Twer...ha 1-2-1-2-rol van szo akkor nincs sertes..Te ugy gondolod hogy ez a 4.hullam es ezert nem szurhat 1300fole...viszont shortos szemszogbol szerintem jobb lenne az 1-2-1-2 hiszen akkor meg csak ezutan kovetkezne az eses sava borsa a 3/3..ha igy lenne annak Te is jobban orulnel es fel fogjuk ismerni a hatalmas forgalomrol es a brutal beszakadasrol..a Te verziod az lightos lenne ha mar csak egy 5.hullamot varnank meg ha meg is nyulna...charlie...

    ReplyDelete
  7. kepet elfelejtettem..
    http://kephost.hu/image-6BF0_4D84AE15.jpg

    ReplyDelete
  8. ..nezem a markersen hogy""eroskodtek"" a kisebb papirok a beten penteken...mint egy osszehangolt ""tamadas""....nekem ez is azt mutatja hogy nagyon kozel a vegzetes veg es akik ugy erzik hogy tobb ilyen recska papirjuk van mint kellene most meg megprobaljak apro penzzel meginditani es raugrasztani a balekokat mar elnezest hogy azutan valamivel magasabban szabaduljanak toluk,,,ezek a formedveny papirok erzesem szerint lesz egy par hetes idoszak amikor lesznek napok hogy ki sem tudnak majd nyitni mert nyitasban mondjuk 5millio forinttal also limitre kerulnek es a beragadtaknak eselyuk sem lesz kiszallni belole....egyebkent a mi okos buxink soxor 1-2nappal hamarabb erzi a valtozast szerintem ez az illikviditasbol fakad,hamarabb mocorogni kell a nagyoknak ha meg vannak itt ilyenek...charlie...

    ReplyDelete
  9. Sziasztok!

    Lassan nem kell felraknom semmit, mert az általam vélt legvalószínűbb verziót lassan itt e megjegyzés rovatba részletesen meglesz:o)
    Gyorsan feldobom az ábrát és majd szétszedhetitek...

    ad

    ReplyDelete
  10. ad...nezzetek mar meg nem lehet hogy mi mar elorebb jarunk mint az amcsik es mar kezdjuk a 3/3/3-at?..forgalom es intenzitas megadhatja a valaszt a jovo heten...
    http://kephost.hu/image-943A_4D84C9A3.jpg

    ReplyDelete
  11. üdv charlie

    Én ezzel nagyon egyet értek. SZVSZ jövő hét remélem a nagy esés időszaka lesz. Persze nem akarok befolyásolni senkit én is várom más véleményét is. Én mondjuk ez már 1 héttel előbb vártam.

    TWER

    ReplyDelete
  12. Szia névtelen!

    Érdekes megközelítés. Tetszene a shortosoknak. Egy dolog zavar, hogy az indikátorok naposon még "várnak" egy erősödést, ami miatt, csak második verziónak tekintenék rá. Persze ez nem biztos, az elmúlt időszakban rendre megelőztük az amerikai piacot. Érdekes elgondolás, azt hiszem evidenciában tartom!

    ReplyDelete
  13. szerintem az otp mar megadta magat a kulcs az ugyanolyan sulyu Mol volt ami talan penteken megadta a jelet.....otp heti....charlie
    http://kephost.hu/image-7DD2_4D84CF1B.jpg

    ReplyDelete
  14. ad...charlie az a nevtelen bocs neha elfelejtem a vegere irni a nevem...na jol be zarmageddonoztam magam en is biztos nem fogom megallni hogy jovo heten shortba ugorjak heten tulra...most mar az zavar hogy kezd egyertelmuve valni a dolog na ilyenkor szokott pofan vagni a piac...ezert nehez ez basszus...de akkor is kijelenthetjuk hogy lefele konnyebb neki menni mint fel...itt van meg egy heti bux chart ezt is tartsuk szem elott,na leptem..szep estet...charlie..
    http://kephost.hu/image-EF6F_4D84CF1B.jpg

    ReplyDelete
  15. Szia Charlie!

    Semmi gond (ha csinálsz egy google fiókot és bejelentkezve maradsz, oda se kell írni:o)

    Hetes chart alapján kereskedni nagy tőkére vall:o) Jó money management rendszered lehet! Nem akarok tanácsot adni, csak annyi: óvatosan!

    Rakok fel majd még más chartot is!

    üdv.:

    ad

    ReplyDelete