Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 3 March 2011

Napi gyors - OTP-vel frissítve

A várakozások szerint, annál kisebb mértékben északra kitekintve mozogtak az indexek. Mtelekom telibe. Az ábrák frissítve:

Bux órás:






Bux1112 órás:




Mtelekom napos (nagyítva):




OTP órás chart:




Érdekes, hogy az OTP ép lefelé ment ki a jelölésből, ez vajon jelent valamit? Meglátjuk...

3 comments:

  1. üdv AD

    A belezárás miatt nekem igen bull gyanús lett. OTP jelentés holnap ha jó emelkedik, MOL nagyon bull, richter fordulhat, mt-com osztalék miatt nem nagyon fog esni. Itt a barish verzió nehéz eset lesz!

    üdv TWER

    ReplyDelete
  2. üdv AD MÉG EGYSZER

    Az áprilisi ábrát próbáld be számozni én úgy látom ránézésre mintha ott is bele zárt volna de nem vagyok benne biztos. Ezt csak azért hogy a kedélyek meg nyugodjonak. Kösz.

    üdv twer

    ReplyDelete
  3. Szia Twer!

    Láttam már rá példát, hogy belement, ha megnézed azokat a pillanatokat, mindkét esetben az eddig számozott 1 végénél, illetve ma is igen gyenge volt a forgalom, azaz nem mondható el róla, hogy likvid volt. DE nem akarok e mögé bújni, igen szerintem is megnőtt az esélye egy fordulatnak, de egyenlőre nem tudom összetenni.
    Nálam Richter fordulós gyertya, Egis (akár impulsive)és Mtelekom esés, de csak korrekció, nem impulsive. OTP kérdőjel, Molban van még emelkedés, de fogyhat a tér. Egyenlőre nem tudom, még bármi lehet, egy nagy ék/háromszög is...

    ReplyDelete