Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 3 March 2011

Bux és Bux1112 várakozás - 2011. 9. hét V.

A piac ma majdnem teljes mértékben a várakozásaim szerint alakul. Egyetlen egy pont, ami azonban kardinális változást okozhat - a bejegyzésekben már általatok is említett - jelenlegi hullám a feltételezett első hullámterében való megjelenése. Ez kizárólag a Bux indexben jelent meg, határidőben nem.

Várakozás, verzió (1). Holnap nyitás réssel felfelé, emelkedés az ábrán jelzett négyzetbe, majd délután közepéig benne mozgás.

Várakozás, verzió (2). Holnap nyitás réssel, majd visszarántás. 23.580-at nem tudja tartósan átlépni, csak fölé nyitni és fölé szúrni. Mozgás a tegnap feltett négyzetben. (az a föl-le-föl-le verzió második párja)


Bux1112 órás chart:


Erős a gyanúm, hogy holnap a shortosokat, hétfőn-kedden a longosokat rázzák ki, de ne szaladjunk előre. A feltett verziók még mindig bearish előjelűek, bár fogy a medvék levegője... Mondtam, hogy lehet egy "szívatós" verzió, lehet, hogy abban mozgunk?


19 comments:

  1. Nyítóár 23.600-650 környéke?

    ReplyDelete
  2. 23.600
    Délelőtt gyenge forgalom a legvalószínűbb.

    ReplyDelete
  3. szia ad!...mintha pentekenkent jobban a gep elott tudnal lenni,jol latom?:)..NFP nap,10=bol 9-szer kinlodas 14.30-ig akkor pedig jojo ezerrel...a mult havi nagyon rossz lett az idojaras befolyasolta most nagy esely van egy sokkal jobb adatra,,en zartam a hati shortot400=nal valahogy nem birok bearish lenni az amcsikkal meg...tudom hogy mozoghatunk toluk kulon de azert az esetek donto tobbsegeben majmoljuk a nagy testvert....
    http://kephost.hu/image-25CA_4D70A2E3.jpg
    udv...charlie

    ReplyDelete
  4. Szia Charlie!

    Péntek délután 2 után igen, de ma fordul, inkább csak 2-ig leszek itt, kihagyásokkal, de aktívan.
    Majmolással részben egyet értek.

    Mtelekom igen aktív lett, eddig kínlódott, ma meg elkezdte az A hullámot élesen lefelé.

    Egyenlőre a szívatós verzió irányába mozog a piac, nem volt nagy áttörés, még mindig short zárások mennek. Én a shortokat zártam 300 körül, majd fent újat nyitottam, egyenlőre nem volt jó döntés, az biztos, hogy nem negyedik hullám...

    ReplyDelete
  5. A következő 12 perc kérdése, hogy be tudunk e menni a nyitó ár alá.

    ReplyDelete
  6. ÜDV

    Én úgy látom a tegnapi bull verzió után mégis barish lesz. El gondolkodtam mi vinné följebb? Mol, MT-com csúcsra járatva. OTP nem igen a bank szektor mindenütt gyenge ezért én is újra nyitottam a shortokat. A nagy testvérbe meg szerintem nem sok szufla lehet mert igen gyenge forgalommal nőtt tegnap is. Szerinte ma ott is esés lesz. Ha ma fehér gyertya lesz akkor teljesen törölve a barish változat.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  7. daxi kutya mar tudja hogy a delutani adat szuper lesz...NO SHORT...reszemrol...charlie

    ReplyDelete
  8. Célár bux esetében 23.100 a határidő esetében első körben 23.800 alatt valamivel, második célár 23.900 körül.

    ReplyDelete
  9. persze soha nem az adat fontos hanem a ra adott reakcio...pl ma otp eddig rossz gyj-re +2%..el fogunk szallni ebben a honapban...pffff..charlie

    ReplyDelete
  10. Ez gyorsan meglett, nem gondoltam volna 5 perce, hogy ilyen gyorsan felmegyünk...

    ReplyDelete
  11. buxnal ujbol celkeresztben a kettos trendvonal..charlie
    http://kephost.hu/image-B1D5_4D70AEB3.jpg

    ReplyDelete
  12. Srácok!

    Látta valaki a hiányzó nagy C hullámomat?
    Én még mindig azt keresem! :o)) Még mindig nem volt meg, vagy rossz a szerkezetem... :o)

    Nem feltétlen bullish 23.900 elérése! Erre figyeljetek oda! Longot csak fölötte, de inkább 24.100 felett!

    A délutáni adat olyan lesz, ami első pillanatban jónak tűnik, másodikban viszont már nem, azaz nyitás utáni kis emelkedésbe belebizonytalanodnak és eladás fog kezdődni!

    Sokáig azt mondtam, hogy a magyar piac megelőzi az amerikait a mozgásban, mintha ezen a héten amerika visszaelőzőt volna minket! Mit értek ez alatt, amíg mi a korrekciót lassan oldottuk meg, ők gyorsan letudták (a sokat emlegetett nagy A korrekciójáról beszélek). Amerikában forduló pont közelében vannak, kérdés átviszik e, vagy lefordulnak róla (1333-36 magassága)

    ReplyDelete
  13. Órás ábra Bux, február eleji esés. Nekem ott hiányzik egy C hullám lefelé. Oké, hogy A esésnek volt egy 5-3-5-x-3-3-5 korrekciója ez ez lett B, de hol van C?
    Vagy az egész ábrát újra kell valahogy számozni... és lefelé nem A hullám jött, vagy a C nagyon kicsi lett és már emelkedő, bull üzemben vagyunk, vagy komplexebb az alakzat.

    ReplyDelete
  14. Bux esetében 78,6% -os retracere mentünk vissza, Bux1112 esetében 61,8%, óráson. Ennek így semmi értelme... Mi a véleményed T.?

    ReplyDelete
  15. Hangosan gondolkozom: délután jó payroll, majd a határidő beteljesíti a küldetését a következő retrace szintre, miközben a Bux nem tud feljebb menni... ez egy lehetőség...

    ReplyDelete
  16. Még egy kis hangos gondolkodás.

    Ha az SP 1336-on fordul, ma vagy hétfőn, akkor impulsive jellegű esés következhet min 1320 alá, célárat majd később számolom pontosan.

    ReplyDelete
  17. Akkora a likviditás ma, ha összeállunk bármelyik irányba elmozdíthatjuk a piacot! Melyik irányba mozdítsuk? Ki száll be?
    v.

    ReplyDelete
  18. Szia T.!

    A szerkezet miatt nekem nem tetszik a 23.622-es alj, magas, nagyon kicsi lenne nagy C, illetve nagy B is. Mi van akkor, ha most még mindig annak a korrekciójában vagyunk. Nálad hol volt a B hullám vége?

    ReplyDelete
  19. Szia T.!

    1-2-1-2 belefér és meglesz a hiányzó C hullámom is vele, a kettő nem zárja ki egymást. A piac nálam is bearish (rövid és hosszú távon, csak a középtávon meglévő bull verziót nem tudom kizárni)

    üdv.:

    ad

    ReplyDelete