Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 18 February 2011

Mr. T-nek

Elfogadva a kritikai észrevételt, az ending diagonal verzió nálam így nézne ki.  Remélem nálad is rendben van így!


órás chart:



4 comments:

  1. üdv charlie

    Én meg azt mondom most már ki fullad az SP hamarosan, még pedig a következő miatt a végső csúcs lenne ez az 1475 és ebben az esetbe már évégére mínuszt könyvelnének el az amcsi tőzsdék ezt pedig én nem hiszem ha viszont most elkezdenek korrigálni kecske is jó lakik és a káposzta is meg marad. Én így látom megtervezték nyereségesre ezt az évet és nem zárnám ki hogy a jövő évet is akkora eltudom képzelni ezt az 1475 és akkor idén is 20% és jövőre is 20% nyereség.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  2. Szia T.!

    Több, mint 15 órát aludtam:o), nem tudsz felhúzni:o).
    Ha oda írom csak Alt 1., mert lehet egy 4. hullám is felfelé:o)

    ReplyDelete
  3. Szia Charlie!

    A sentiment index a héten még nincs extra tartományban, azaz emelkedés belefér, első körben 1.350-1.360 közé, de nagyon nehéz mozgással (föl, le,föl,le), ott lehet egy forduló pont.
    Közben érkeznek a jelek egy-két rejtett bombáról, amit most még senki nem értékel.
    Amerika fogyasztás visszaesése, EU nagybank likvidítási probléma (csütörtök-péntek 15 Mrd EUR lehívás), Portugália hitelproblémái (újra meg kell segíteni?), amerika államainak esetleges csődje, vagy az amerikai államadósság határértékének elérése (becslés április eleje), lassan itt az Ír választás és az arab világban, már fegyveres konfliktus is elkezdődött, amerika visszaminősítéséről nem is beszélve. Az elemzőknek lesz mire fognia, ha esik.
    Nálam egy külső mérőeszköz a HUF/CHF, HUF/EUR esetleg a HUF/USD alakulása, méri a hangulatot és sokszor a tőzsdei mozgások előtt jelez!
    A Bux1112 a legnagyobb eséllyel lefelé fog menni, az alakzatról még lehetnek viták, hogy milyen a korrekció szerkezete, de a két héttel ezelőtti esés szvsz meg fog ismétlődni.

    ReplyDelete
  4. üdv AD

    Tejesen egyet értek irány dél!! Egy kérésem lenne amely talán ezt a délirányt meg erősíti. Nekem napi grafikon van a BUX 2010 április 22 és május 3 szakaszról és ezen teljes hasonlóság van a mostani között esetleg ha van órás felbontásod jó volna ha ki tudnád tenni. A másik persze a véleményed és T. is mit szól majd.

    üdv TWER

    ReplyDelete