Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 25 February 2011

Bux gyors

Első ránézésre c hullám jön felfelé, mely az esés A korrekciója. Ha 61,8% retracere megy vissza, valahol 23.700 környékére, akkor az akár egy II. hullám is lehet, mindamellett, hogy a korábbi emelkedés korrekciójának B pontját jelölheti ki. Most úgy tűnik nekem, hogy egy erős SQ zajlik, kirázzák a shortosokat. SP-ben emelkedés 1.322 környékére lenne ideális és utána fordulat.( Ez a bearish scenárió). Ha új csúcs lesz, az bizony bull verziót erősíti.

9 comments:

  1. üdv AD

    Én még mindig azt tartom, hogy hétfő délnek vesszük az irányt. Jó volna ha az SP-ről tennél fel egy elképzelést. Még pedig 1-2-3-4-5 A-B-C hullámok felvázolásával. Nem baj ha nem az alapján fog majd mozogni de szeretném látni mi az elképzelésed.
    Vissza térve a BUX1112 rendesen megetetett.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  2. Igen, annak én is örülnék.
    Sajnos ezt a le-fel kört nagyon elbénáztam (BUX, SP, DAX), valahogy nem éreztem a ritmust.
    Jó helyről nyitottam, de hamar zártam, ráadásul fordítottam is. A stopok el is vitték a short nyerőt.
    Áhh...
    Nagyon észnél kell lenni és sokat tanulni még.

    ReplyDelete
  3. Sziasztok!..en igy latom bux 1112-t orason...javitsatok ki ha valamiert nem jo...udv charlie
    http://kephost.hu/image-EB49_4D680BD8.jpg

    ReplyDelete
  4. üdv charlie

    Én is így látom tehát ha jó értelmezem ma láttuk a tetőt. Nem is ez a gond most valaki olyan embernek kellene ezt megnézni aki ritkán foglakozik vele hátha nem ugyan azt látja amit mi.
    Mert ez most tényleg nagyon fontos lenne kedves blog olvasók hogy ti ezt hogy értelmezitek. Talán egy dolog ha ez 4. hullám nagyon mélyre sikerült és sokáig hezitált hogy merre induljon szerintem is ha nagyon északnak akart menni már egy héttel ezelőtt meg kellett volna tenni.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  5. Szia Twer!

    SP-t mostanában nem nagyon elemeztem, nagyjából azt gondolom, hogy lefelé volt egy 1. hullám, felfelé megy most a 2., leginkább 61,8%-os retrace szintre, valahol 1.322-nél lehet.

    Bux.
    Engem nem lepett meg, bár lehet, hogy sok elképzelés ment fel a honlapra. Amikor tudtam én a Stochastikot és az RSI-t figyeltem a hullámok mellett. A kérdés nálam az volt, hogy mikor megyünk fel kis c-vel, az emelkedés vége az alt ábra második körére esett, szvsz ez most a lefelé tartó ciklus 2. hulláma lehetett és végigdarált egy csomó shortot. Délután 23.500 alatt, vagy környékén írtam is, hogy szerintem új csúcs lesz, be is jött, mert hiányzott felfelé az 5. hullám.

    Az igaz, hogy sok verzió keringett a fejembe és nem írtam le tisztán, így utólag végigolvasva, talán nincs is benne a leírásokban.

    A meglátásom, hogy nagyobb eséllyel a következő héten nagy zuhi lesz. Ez a fő verzió. Ez 22.000 alá történő benézést jelentene, vagy egészen 21.000 alá hosszabb távon, előtte azt hiszem lesz egy kis oldalazás is itt fent, talán hétfőt el is viheti...
    Mélyebben a hétvégén nézek bele.

    üdv.:
    ad

    ReplyDelete
  6. sziasztok! Twer az en oras abram szerint most jon a 4. ami oldalazas lesz es jon meg az 5.fel 24ezer fole..lehet kipucoljak a shortokat...charlie

    ReplyDelete
  7. üdv charlie

    Elnézést benéztem az ábrádat. Valahogy ez az elképzelés ez én általam elképzeltek be nem fér bele. Indokaim kicsit meg késve de véleményem szerint felfele a C most fejeztük be pont egy ideális 62% fibo szinten. Alátámasztva a blu részvények alapján mol bolingeren teljes terjedelemmel ki lépve túl vet, esni fog főleg ha az olaj ár csökken akkor még nagyobbat, richter nincs benne potenciál, otp csütörtöki short zárások nyomták meg a pénteki forgalom az emelkedéshez kevés, mt-com szintén fordulós jelek. Továbbiakban ha amcsi hétfő megkezdi a 3. hullámot lefele lehet hogy nagyobbat is esünk mint gondoljuk most. Nálam inkább short az említet jelek alapján mint long. Még egy kérés adnak ami zavar az SP 3 napos esése igen gyenge forgalommal ment a péteki amelkedésbe nagyobb volt a forgalom. Vagy az én adataim rosszak. Így a hétfői délnek tartást ez az egy ami nálam kérdőjelesé teszi.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  8. üdv charlie

    Ez a 24000 fölét végkép nem értem ha az ötödik hullám jön amiben bízol akkor az inkább 26000körül lesz vagy még följebb.twer

    ReplyDelete
  9. Sziasztok!

    24.000 környéke a bull verzióba férhetne bele. Ennek feltétele, hogy a láttuk már a nagy C hullámot (A volt a nagy esés) és nem most fog következni. Ha most jön, akkor nagy az esélye, hogy belemegy az 1. hullám területébe és akkor marad a korrekció, mint szerkezet.
    Délután felrakom a bull értelmezést és a benne szereplő kérdéseimet.

    ReplyDelete